2777
2789
عنوان

اتفاقای ماورایی برام میوفته کمکم کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بعد یه دفعه یه مشکلی پیش میاد میترسم تعریف میکنم و باعث میشع کامل همه چیو بگم

تودار باش اصن زندگیتو برای کسی تعریف نکن سعی کن بنویسی یا برای خدا سر نمازت تعریف کنی یا ائمه 

باید مشکل دقیق بدونیم تا راهنمایی تون کنیم ولی میتونید از رقیه شرعی که مخصوص مشکلتونه بخش کنید یا گو ...

اخه از بس دروغگو و نا بلد تو این حرفه زیااد شده

ادم نمیدونه بی کی اعتماد کنه

الان داشتم کامنتای بعدیت رو میخوندممتاسفانه راه ورودی بزرگی واسشون گذاشتیمن نمیدونم اینکه بگم نماز ن ...

من ماهی یبار یا دوماه یبار ناخن هامو کامل ریموو میکنم برای غسل

و اینکه چندین بار توسط یه استاد پاکسازی هاله شدم که میگفت بخاطر دعاهایی که برات گرفتن

من ماهی یبار یا دوماه یبار ناخن هامو کامل ریموو میکنم برای غسلو اینکه چندین بار توسط یه استاد پاکساز ...

من بودم هزینه نمی‌کردم واسه اینجور آدما

کلا کسی که پول میگیره واسه این چیزا از نظر من کنسله

به نظرم باید سبک زندگیت رو تنظیم کنی و ورودی ها رو از بین ببری

از سرکه فراموش نکن

قرمز نپوش

خرما بخور

آینه ها رو وقتی از خونه میری بپوشون 

بسم الله بگو سعی کن با حضور ذهن و اراده قلبی بسم الله بگی

گاهی همین بسم الله قلبی یه تنه دورشون میکنه

امیدوارم حل بشه و راحت بشی

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
تودار باش اصن زندگیتو برای کسی تعریف نکن سعی کن بنویسی یا برای خدا سر نمازت تعریف کنی یا ائمه

سلام

منو ط بهمدیگه برگشت داریم؟

حسش چیه؟

ماه تولد یا اول اسمم یا هر خصوصیتی ازم میگی

من بودم هزینه نمی‌کردم واسه اینجور آدماکلا کسی که پول میگیره واسه این چیزا از نظر من کنسلهبه نظرم با ...

ممنونم عزیزم

فقط اینکه چرا وقتی خونه نیستم ایینه هارو بپوشونم

و اینکه تو اتاق خوابم ۳ تا ایینه هست

سلام تعریف کردنش دردی دوا نمیکنهشما روش مطمن و‌ قطعی میشناسین برای رفعع این موضوع

سوره جن هر روز بخون با سه بسم الله 

باطل السحر ازراه دور به مدت ۴۰  شب  با رعایت اداب دقیق چله ومراقبه خیلی مهمه اداب چون این پاکسازی مهم ترینه . شخصی غیراز خود شخص انجام بده بهتره ودرمنزلی که ان شخص هست نباشه بهتره . همراه با شمع وعود وصدقه هرشب یه مقدار کم

ابتدا نام شخص و مادرش را بگویید.
سپس ۷ مرتبه سوره مزمل و ۴۱ مرتبه سوره مبارکه یاسین را بخوانید.

در ادامه ۲۱ مرتبه آیه ابصال سحر یعنی «قَالَ مُوسَىٰ مَا جِئْتُم بِهِ السِّحْرُ ۖ إِنَّ اللَّهَ سَیُبْطِلُهُ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا یُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِینَ» را بخوانید.
در انتها بگویید: توکلوا یا خدام هذه الآیات و الاسماء بابطال سحر فلان (نام شخص و مادرش) الساعه الساعه...

دستور زیاد دارم برای اینها تکم کن یا بهم‌پیام بده فردا برات پیدا کنم کامل 

حرز امام جواد همراهت باشه 

بالای سرت قران بذار 

استغفار زیاد بگو تو هر حالتی 

غسل گردنت نباشه 

نماز فرکانست میبره و دورت میکنه از اینها 

فعلا امضا ندارم