2777
2789
عنوان

اتفاقای ماورایی برام میوفته کمکم کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 66 پست
من تو خونمون همش حس بد دارم کارامم بسته میشه همیشم دعوامون میشه حس خفگی دارم مخصوصا از وقتی که یه شخ ...

دقیقااا من قبل اینکه صدا یا سایه ببینم و‌بشونم حالم بد میشه یه گرما و‌حرارت شدید انگار وسط اتیش نشستی

خفه میشم تپش قلب میگیرم و‌حالت تهوع و‌بیقراری

و بلافاصله حس میکنم یکی کنارمه 

متوجه صدا میشم یا پرتاب شدن جسم تو اتاق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۴۰ روز سوره بقره صوتشو  با سرعت سریع تو خونه پخش کن ، هر چی هست از بین میره 

فقط روزی ک استارت میزنی ، قمر در عقرب نباشه

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

دقیقااا من قبل اینکه صدا یا سایه ببینم و‌بشونم حالم بد میشه یه گرما و‌حرارت شدید انگار وسط اتیش نشست ...

ووووی ترسناک شد که

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اره

من نمیدونم راسته یا دروغ اما یچیزایی راجب دفعشون خوندم نمک بزار گوشه کنار خونه یامثلا روی چهار تا میخ سوره ناس و فلق بخون بکوب هر کدومو یه گوشه خونه یادمه یجا اینو خوندم دقیقشو یادم نیست کجا🤔

چند بار سعی کردم بزارماما هیچوقت ۴۰ روز موفق نشدم

دقیقا همونا  میخوان پشیمونت  کنن 

چون با پخش شدن صوت قرآن  ، اونا انگار میسوزن 

من از تجربه های خیلیا  شنیدم ک میگن اوایل  حتی ممکنه باعث دعوا تو خونه بشه ، یا همش باعث تنبلیت  بشن ، ولی اگ ادامه بدی اونا کامل از بین میرن  

اگ اونا برنده بشن  ،  خودشونو  قوی تر میکنن 

حتی میگن قبل از  پخش سوره بقره ،  آیه الکرسی بخون ب ۴ طرفت  هو کن 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)