2777
2789

میگفت من نمیگم که بدی یچیز دلی ... خیلیم خوب بودی از همه اینا مبدونم ..‌ ،بعد دراز کشیدنی من خودم زدم به خواب حس کردم دلش میخواد بعلم کنه اما نیومد بعد من دیگه گلوم خشک شده بود نتونستم ادا خوابم ادامه بدم برگشتم دیدم به پشتش  درتز کشیده چسبیده به من من بعلش کردم بعد خواستم دستشو بکشم که به پهلو شیم دوتایی نذاشت  بعد من پشتم کردم بهش .. اونم پشتش کرد بهم .‌‌.. نمیخکام این حس که دوباره از سر دلسوزی بام بمونی سی ثانیه بعدش دوباره پشبمون شی ده ساللل اینجوری رابطه ادامه داده نه رفته نه درست مونده درخواست طلاق داده برا دهم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

تموم بشه برای جفت تون خیلی بهتره از این بلاتکلیفی در میاین

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی چیه نمیدونم چرا میشه رفت و دو طرف راحت میشن ولی موندن باهم رو تحمل میکنن این برام عجیبع

شرایط ادما رو کنار هم قرار میده همینطور ک شرایط باعث میشه دو نفر کنار هم نباشن