2777
2789
موضوع احساسیه...والا گذاشتم راستش ی سریا گفتن اصلا خوب نیست طرف برات ی سریا گفتن ن خیلی خوبه ازدواج ...

میتونی یه عکس دقیق از سمت دسته فنجون بهم بدی؟عشق و عاشقیو اونجا باید ببینم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اختلاف فراوان داری باهاش 

ولی بدنیفتاده اینجا اوکیه طرف

یه چشم افتاده چشم معنی زیاد داره ولی درکل خوبه

ممکنه بعضیا برای حسادت بخوان خرابش کنن

موضوع احساسیه...والا گذاشتم راستش ی سریا گفتن اصلا خوب نیست طرف برات ی سریا گفتن ن خیلی خوبه ازدواج ...

خوابایی که ازش دیدی چه ساعتی بوده یادته؟

خوابایی که ازش دیدی چه ساعتی بوده یادته؟

تایماش متفاوت بوده ۳ شب

۹ شب 

ی خابیم ک دیدم این بود ک داشتیم باهم خیلی با عشق ی مسیری تا ته میرفتیم ی پله ای باز شد ولی اخر مسیر دوتا سگ بهمون حمله کردن ک‌خانوادش جلوی سگا رو‌داشتن میگرفتن پایین پله انگار بعد من محکم پارتنرم گرفته بودم ولی بیحال داشت میشد بغلم اما باز رها نکردیم همو

و دیقا چند وقت بعد اون برگشتیم بهم باز هک

تایماش متفاوت بوده ۳ شب۹ شب ی خابیم ک دیدم این بود ک داشتیم باهم خیلی با عشق ی مسیری تا ته میرفتیم ی ...

تعبیر داره خواب این ساعت حتی مثل ف.ال خرافاتم نیست

اگه ازش مطمئنی و میدونی اونم واقعا دوست داره بیخیالش نشو

تعبیر داره خواب این ساعت حتی مثل ف.ال خرافاتم نیستاگه ازش مطمئنی و میدونی اونم واقعا دوست داره بیخیا ...

گلی اصلا فالم گذاشتم اینا هم سردم میکنن 

نمیگم فالل خیلی معنقدم ولی ی خانومی هست همیشه بهم درست گفته اون میگه این واقعا عاشقته ولی سردرگمه درست هم میگه

یا ی سیری سرکتاب باز کرده گفته دخترعمش جادو زده براش ولی این باز انقد بین قلب و‌اون دعا تو‌جتگ‌بوده ب این برگشته

واقعا هم طرف من خیلی مغروره خیلی راحت کنار میزاره ولی منو نتونست 

گلی اصلا فالم گذاشتم اینا هم سردم میکنن نمیگم فالل خیلی معنقدم ولی ی خانومی هست همیشه بهم درست گفته ...

درسته تو فالت مرد شنل دار میدیدم نشونه اختلاف و سردرگمی بود

حتی چشمم بود که نماد حسادت بود

سرد نشو ادم خوبیه خوابات معتبر بودن

ب من میگم اخه دروغگوعه نم خوشش نمیاد ازتو(: یخانومی الان البت گف

نمیدونم والا من بخاطر فالت نمیگم در اصل به حرف کسی نیست باید شناخت داشته باشی ازش

من بیشتر سر خوابت میگم چون تعبیر خواب واقعیه خصوصا ساعتایی که دیدی نزدیک غروب و طلوع بودن و اینکه میگی بعد از اون خواب برگشتین

نمیدونم والا من بخاطر فالت نمیگم در اصل به حرف کسی نیست باید شناخت داشته باشی ازشمن بیشتر سر خوابت م ...

من خواب ازدواج باهاش یادم نمیاد دیده باشم ولی خواب اینکه ی پسر بچه ازش دارم دیدم

و برعکس قبل جدیدا از پسر بچه حرف میزنه اینم 

یا میدونی من ب قانون جذب معتقدم همه میگفتن دیگه نمیش من میگفتم من مطمئنممم مهر برمیگرده(تو دلم شک بودا ولی دلم روشن بوپ)

ازدواجمم همینه...

من خواب ازدواج باهاش یادم نمیاد دیده باشم ولی خواب اینکه ی پسر بچه ازش دارم دیدمو برعکس قبل جدیدا از ...

دقیقا میخواستم قانون جذبم بگم اتفاقا

خوابات هرچی به طلوع و غروب نزدیکتر باشه تعبیرش قطعی تره خصوصا طلوع

چ تجربه ای از قانون جذب دارید؟

جدیدا انرژیم کم شده کوچیکتر که بودم به طرز عجیبی به هرچی فکر میکردم اتفاق میفتاد

اصلا اصراریم نداشتم مثلا توروخدا این بشه فلان ولی میشد

یا هرکی یه ضربه ای بهم وارد میکنه واقعا کارماشو میده

جدیدا بخاطر استرس امتحان و اینا خیلی انرژی منفی دارم یا وقت نکردم شکرگذاری انجام بدم ... بچه تر که بودم معلممون یادمون داده بود یه روش و با اینکه درکی ازش نداشتم انجامش میدادم و اتفاق میفتاد واقعا