2777
2789

آقا نشستم زیست میخونم دیدم پسر طلا فروشی که دیروز ازش طلا خریدیم بهم رکوئست داده در حالی که دخترای خیلی کمی رو فالو کرده خدا نصف شب میگه درستو نخون برو مخشو بزن😂🤌

خدایا منو بین راهی قرار نده یا بزار درسمو بخونم یا یه شوهر پولدار نصیبم کن😂💔

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلم خاست عکسشو ببینم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
برو باهاش حرف بزندنیا با همین لاس زدنای نصفه شبی قشنگه نه خوندن درمورد گیاه😂

جان می جااان ببین اگه تونستم مخشو بزنم یه ست طلا برای تو پست میکنم😂💔

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

اون شیطانه ک نمیزاره درستو بخونیبشین بخون بابا😒😂

دقیقا😂💔