2777
2789

من خودم یه تایمی فا.ل میگرفتم تارو.ت و قهوه و ورق بفرست ببینم

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم

اگه این قهوه برای الان باشه تفسیرش مناسب الانه

تفسیر احساسی:

خب طبق چیزی که من از این فنجون میلینم شما فردی رو تو زندگیتون دوست دارید که مناسب شما نیست

این فرد به اندازه‌ای که شما برای اون ارزش قائلید و بهش اهميت میدید براش شما فرد مهمی نیستید در واقع شما اولویتش نیستید 

رابطه شما اگه ادامه پیدا کنه دوباره منجر به جدایی میشه ممکنه چندین جدایی پیش بیاد و بازهم بهم برگردید اگر شما هر بار برمیگرده قبولش کنید در نهایت این شمایید که ضربه می‌بینید 

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍

عزیزم این تفسیر چیزیه که من میبینم ممکنه کاملا اشتباه باشه یا درست بستگی به شرایط اون فا.ل و موقعیت داره

آره عزیزماگه این قهوه برای الان باشه تفسیرش مناسب الانهتفسیر احساسی:خب طبق چیزی که من از این فنجون م ...

عزیزم دو نفر همزمان تو زندگیمون یکیشون ک عشقمه باز بهم برگشتیم یکیشم خیلی فکرم مشغول کرده ی اقایی مدام راجب اون با همه حرف میزنم حوصلش سر میره میاد انگار ببخشیدا حتی اهمیت نداد بیاد منو از نزدیک ببینه و بعد ۱ ماه یهو سرکلش پیدا شد

چیزی من میبینم برای فردیه که شما دوستش دارید و خودتون قلبا بیشتر میخواید بهش برسید

شما از شدت علاقه‌ای که بهش دارید اشتباهاتشو رو نادیده میگیرید

و کارهای معمولی که هر شخص توی یه رابطه میکنه رو بزرگ تر از حد واقعی می‌بینید اما از خطاهاش چشم‌پوشی میکنید

این فرد که توی فا‌لتون هست دروغای زیادی بهتون گفته که شاید تا الان خودتون متوجه بعضیاشون شدید 

و این شخص در رابطه با شما جدی نیست و بر حسب سرگرمی با مسائل دیگه میخواد زمانش رو با شما بگذرونه نه عشق و علاقه

در حالیکه احساسی که شما به اون شخص دارید پاک و از سر علاقه اس و اولویت شماس

اما اون فرد اولویت هاش با شما متفاوته

البته عزیزم حرفای منو رو در حد یک فا.ل بدون روش زیاد حساس نشو

چیزی من میبینم برای فردیه که شما دوستش دارید و خودتون قلبا بیشتر میخواید بهش برسیدشما از شدت علاقه‌ا ...

نمیتونم بفهمم کدومش میگید

بزارید اینجوری بگم ک‌خود من شدید تو فکرمه ک کیس احساسیم بگذرم ازش و‌با این اقا رو‌هم بریزم چون فک‌میکنم طبق گفته هاش ب شدت پولداره و میگم کیس احساسیم ازش چیزی در نیاد شاید 

بعد کف فنجون اسم محمد هس ک‌مربوط ب همین اقاس