2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم مگه فقط شما زاییدی؟ یعنی با این تفسیر کسایی که کلا بچه دار نمیشن هیچ بقیه شیر زن هستند....من مگ ...

چه ربطی داشت مگه گفتم فقط خودمم که زاییدم؟؟؟!!!

دارم میگم کار کمی نیست چون خدایی سخت تر از سخته 

بعد اونایی که نزاییدن به این معنی نیست که شیر زن نیستن هر زنی واسه خودش تو زندگی یه شاهکار داره 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

چرا انقد خودتو درگیر حرف مردم میکنی ؟ بچه دار شدن یا نشدن یه موضوعیه ک همسرت هم باید قلبا بخواد

اینکه شما میخوای صرفا دلیل نمیشه اونم باید بخواد

باید با تفاهم و توافق باشه 

اگ همسرت راضی نباشه تو سختی های بارداری و بعد زایمان کم میاره و ممکنه همراهی نکنه ! پس اصلا تحت فشارش نزار 

واسه حرف مردم هم بیخود خودتو ناراحت نکن 

اگ بچه دار هم میشدی اونوقت میگفتن دومی رو چرا نمیاری 

فلانی زرنگ بود زود دومی هم اورد ! 

خودت رفتی چکاپ درکتر زنان ؟ مشکلی نبوده ؟ 

اگ مشکلی نبوده و باردار نشدی 

همسرت رو ببر دکتر اورولوژ ممکنه مشکل از همسرتون باشه

الهی شما طبیعی بودیطبیعی اون لحظه سخته خلاص میشی بعدش. من سزارین بودم عمل راحت بعدش مردم و زنده شدم

نه طبیعی والله بعدشم تا ۱۰ روز مردم و زنده شدم بخیه هام جوش نخوردن سریع تا ۱۰ روز رو زمین نشسته غذا نخوردم رو صندلی ماشین رو هیچ صندلی نمیتونستم بشینم ایستاده دستشویی میکردم 

همش خوابیده مادرم غذا میزاشت دهنم اونقدر ازم خون رفت بم دادن ینی بدترین لحضات عمرم زایمانم بود 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
عزیزم من حامله شدم طبیعی زایمان کردم عقب جلوم بخیه خورد با بخیه دست تنها بچه داری کردم تا ۷ ماه شیر ...

عالیییی بود واقعا حرفت.منم دقیقا اون لحظه که سزارین کردم و بعد جابجام نیکردن از برانکارد رو تخت پدرم در اومد فرداش باید صاف صاف راه میرفتم و دولا نمیشدم که بخیه هام اوکی باشه و به معنای واقعی کلمه اسفالت شد دهنم حس یه خر که تو گل گیر کرده داشتم نه شیر

نه طبیعی والله بعدشم تا ۱۰ روز مردم و زنده شدم بخیه هام جوش نخوردن سریع تا ۱۰ روز رو زمین نشسته غذا ...

بگردم الهی

من ازین میترسیدم. ان شالله سلامت باشین. تاپیکای اسی رو میدیدم. مغزم هنگ کرد

شما یکسال پیش همین موقع رژیم برا بارداری پسر میگرفتید. پس یکساله در اقدامی. باید برید دکتر حتماو اگه ...

نه کمتر از ۳۵ روز طول میکشه پرریودام

دیگه دختر پسرش مهم نیس فقط بچه میخوام