دوستان برای ترجمه چندتا جمله کمک نیاز دارم اگه کسی بلوچی بلده اینجا و میتونه کمک کنه ممنون میشم بگه
واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم یه آهنگ بلوچی هست به اسم بارگ بلنده میخواستم برای تولید محتوا استفادهاش کنم میخواستم معنیش رو روی ویدیو بذارم
شما ممکنه کمک کنید برا ترجمه
واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم یه آهنگ بلوچی هست به اسم بارگ بلنده میخواستم برای تولید محتوا استفادهاش کنم میخواستم معنیش رو ...
من بلوچ زاهدانم فکر نکنم کمکی کنم چون اکثر ترانه های بلوجی برای جنوب استان هست و ترجمه ش سخته
خود بارک بلند ..یعنی قد بلند و لاغر اندام که کنایه از خوش هیکلی داره
حالا بزار شاید تونستم کمک کنم
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من بلوچ زاهدانم فکر نکنم کمکی کنم چون اکثر ترانه های بلوجی برای جنوب استان هست و ترجمه ش سخته خود با ...
مرسی عزیزم❤