2777
2789
عنوان

چطوری ابرومونو برداریم بدون اینکه خرابش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 128 پست
تو سریال کره ای می بینی ؟ یه سریال خیلی جذاب بهم معرفی میکنید

آقای ملکه 

حالا با عشق تمیز کن 

دوبونگسونگ زن قوی 

وینچنزو

خورشید و ماه
هتل دل لونا

شهر ساختگی :))))) 
البته فیلم بود نه سریال اما محشرررررر بود مخصوصا آهنگ پس زمینش قلب آدمو میلرزونه ...... اگر خواستی ببینی با زیرنویس ببین دوبله خوب نیست 

منو بکش خلاصم کن 

بازی مرگ 

چیزی زیر باران 

مرد بیگناه 

جامیونگ گو 

دلم برات تنگ شده 

گل برفی 

وارثان 

قهرمان ضعیف کلاس 

دنیای شگفت انگیز (جدیده)

عزیزترینم

سقوط بر روی تو

ما همه مرده ایم

زیبای حقیقی 

با وجود اینکه میدانم(بخاطر کاپلش)

قهرمان ضعیف کلاس    ک گاااادددد بودددد 

آهنگ عاشقانه ی خیال

در دور دست بهار سبز است 

روباه نه دم 

ملک ی اشک ها 

دونده ی دوست داشتنی ک در حال پخشه

شادی

ما همه مرده ایم

سرنوشت

افشانه روباه نه دم

ریپلای ۱۹۸۸ هم معرکه بود و خیلی خنده داره

افسانه دریای آبی

زیبای حقیقی

سقوط برروی تو

مشکلی نیست اگه خوب نباشی

دبلیو

پری وزنه بردار

گوبلین و...

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چ سخت شدناشیم وارد نیستمکلا ی ابروم حالت خوبی دلره اونیکی نهاونی حالت نداره و هرچقدر برمیدارم حس ...

مطمئن باش حست داره بهت درست میگه . در ابرو حس درسته . چون مسئله قرینه مهمه . همچنین ب قرص صورتت باید بیاد 

ممکنه در نیاد . من ابروهای خیلی پهنی داشتم از بس هر آرایشگری کم کم ازش کندن دیگه برخی جاها در نیومد ...

خوب شد گفتی حواسم هس

راستی ی تعداد فیلم کره ای از قبل تو نت گوشیم بود ک نگا کنم 

برات فرستادم 

بازم خواستی دارم

اینا رو بقیه گفتن قشنگن

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اشک نریزم پاش . بچگانه و آب دوغ خیاری و لوس بازی نباشه . ترسناک نباشه . مدرسه ای نباشه . ملکه و پادش ...

گفتی ژانر ملکه پادشاهی نباشه ولی بنطرم از بهترینایه این ژآنر قلب سرخ سراستین قرمز و اقای ملکه هست ک اخری کمدیه دوتای اولی درام ولی اون تصور معمولی ک از ژانر تاریخی  داریو اینا ندارن متفاوتن واسه همین پیشنهادش میکنم

بنطرم فروشگاه قاتلان و راننده ی تاکسی فصل یک هم خوبه ژانر مرموز هیجانیه اونطور نیس ک بترسی

کیمیای روح فصل یک

اینا سریالایین تو ذهنم موندن چون خوب بودن

چند قسمت نگاه کن اگ خوشت اومد بقیشم ببین

خودمم دنبال سریال خوبم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

مطمئن باش حست داره بهت درست میگه . در ابرو حس درسته . چون مسئله قرینه مهمه . همچنین ب قرص صورتت باید ...

پس دست نزنم تا بیشتر خراب نکردم

آقای ملکه حالا با عشق تمیز کن دوبونگسونگ زن قوی وینچنزوخورشید و ماههتل دل لوناشهر ساختگی :))))) البت ...

وینچنزوهم خیلی خوبه حتما ببین

من اجوشی من روهم دوس داشتم

سیو کردم 

من بازم  چند تا فیلم چینی و کره ای خوبم دارم میخوای بت بگم ؟

مطمئن باش حست داره بهت درست میگه . در ابرو حس درسته . چون مسئله قرینه مهمه . همچنین ب قرص صورتت باید ...

بیا یکیو انتخاب کن از بین سریالا  (خنده)

آقای ملکه حالا با عشق تمیز کن دوبونگسونگ زن قوی وینچنزوخورشید و ماههتل دل لوناشهر ساختگی :))))) البت ...

از بیکاری بدار نظرمو در مورد این سریالا بگم

اقای ملکه یکی از بهتریناس

حالا با عشق تمیز کن رو ندیدم بازیگراش خوبن ولی بهم نمیان  اط نظر فاصله سنی و داستانشم فک کنم خیلی خاص نیست