2777
2789
عنوان

کسی هست ترکی نشون من بدع

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 54 پست
گور بابای هرچی افغانی ومغوله

زمان حمله مغوول مادشاه ایران سلجوقیان و تورک بود بیسواد برو تحقیق کن 

دستت بیاد 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اشتباه فهمیدی عزیزم هاردا میشه کجاست کجایی نمیشه کجایی میشه هارداسان🥰

♥️ مرسی

ولی ترکی اینجا یکمی فرق داره مثلا به تخم مرغ میگن نومورتِه به حای اینکه بگن نومورتا زیاد بلد نیستم ولی همین چنتا کلمه رو پرسیدم ازشون برام گفتن

ای وای او نه سوز کیمیییی🫢🫢🫨

حقیدی 

بیزه تیکه اتییر ک بیز مغولیق منم جوابم ب مالارا بودی 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
♥️ مرسیولی ترکی اینجا یکمی فرق داره مثلا به تخم مرغ میگن نومورتِه به حای اینکه بگن نومورتا زیاد بلد ...

شما کجا هستین عزیزم ؟

کلا تو بحث تخم مرغ اختلاف زیاد هست بین علما😂

بعضیا میگن یومورتا یومورته یمیرتا نومورتا لومورتا

ولی این قبیل کلمات مثل هارداسان، هاردا، هارا و ... معمولا بیشتر جاها یکی استفاده میشن بعضی جاها متفاوت شاید باشه ولی من خودم نشنیدم تا بحال هاردا برای کجایی استفاده بشه🥰

حقیدی بیزه تیکه اتییر ک بیز مغولیق منم جوابم ب مالارا بودی

او اوز شخصیتین خانوادسین ادبین گورسدیر دع بیزیم اصالت واریمیز افتخار واری تورک اولاسان هرکسه قیسمت اولماز😌

ولی او معلوم دور هانسی داشین دیبیندن عمله گلیب بیلیرسن دع هاردان دییرم😉😁

چی میخای یاد بگیری عزیز دلم بگو بگم بهت🥰

یکم صحبت محاوره ی ساده

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘
استانبولی؟فقط فیلم نگاه کن کامل مسلط میشی

ن ایرانی

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘