2777
2789
عنوان

شده هر ثانیه از زندگیتون ارزوی مرگ بکنید🫠بهم دلداری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندساله افتادم تو اتاقام افسردگی شدید دارم در حد مرگ حتی ترک تحصیل کردم😭🫠از خونه هم نمیتونم بیرون ...

چرا بمیری عزیزم 

میدونم شعاره ولی تلاش کن یکم وضعیتو تغیر بدی

میتونی درس تو ادامه بدی

با مردن هیچ چیز درست نمیشه پاشو تلاش کن تغییر بده همه چیزا

خیلی دلم میخاد پاشم ولی پدر روانیم نمیزاره

از خونه بیرون نمیتونم برم

پولم ندارم هیچی صفرم

از صداش و فحشاشم دلم سست میشه میفتم رو زمین

چرا همون موقع سزاشو ندادی

خیلی دوسش داشتم عاشقش بودم. فکر میکردم من اشتباه کردم که اون رفته سمت کس دیگه. ابله بودم و ساده. کم کم درد کشیدنام شروع شد. معده درد عصبی. گریه های عصبی بلند. جوری که شوهرم بغلم میکرد وفقط تو گوشم ایت الکرسی و صلوات و حمد میخوند و میگفت ببخشید غلط کردم و گریه میکرد تا از حال میرفتم. الان از اون دختر شاد یه مامان عصبی مونده ولی خب تصمیم گرفتم تغییر بدم خودما 

خیلی دوسش داشتم عاشقش بودم. فکر میکردم من اشتباه کردم که اون رفته سمت کس دیگه. ابله بودم و ساده. کم ...

اخی😭😭💔خیلی ناراحتت شدم عزیزم

چقد گناه داشتیه 

کاش یکی بود راهنماییت میکرد

از عیبت استفاده درست کن و بکنش نقطه مثبتت. ببین به چی علاقه داری اون کارا شروع کن. ولی خودت تلاش کن ...

تمها راهم درسه عزیزم وگرنه علایق زیاد دارم

اصلا از خونه نمیتونم برم بیرون تو ی شهر کوچیک بی امکانات هستم که داغونه هیچکاررر نمیتونم بکنم از دست پدرم فقط مرگ مجازه

اخی😭😭💔خیلی ناراحتت شدم عزیزمچقد گناه داشتیه کاش یکی بود راهنماییت میکرد

ولش کن. تموم شده بعد ده سال تازه یه کم تغییر کرده. ولی مریضیایی که گرفتم همراهمه. نمیبخشمشون. هرکسی هم راهنماییم میکرد مطمین باش انقدر دوسش داشتم حرفاشون راقبول نمیکردم. ولی تو مثل من ساده نباش تلاش کن واسه خودت 

تمها راهم درسه عزیزم وگرنه علایق زیاد دارماصلا از خونه نمیتونم برم بیرون تو ی شهر کوچیک بی امکانات ه ...

منم یه شهر کوچیک بودم. انقدر درس خوندم  تا از اون شهر رفتم بیرون. بجای مرگ درس بخون پیشرفت کن برو جلو و از پدرت دور شو