2777
2789
عنوان

فیلم هفتادسی

116 بازدید | 9 پست

سلام شبتون بخیر کسی فیلم هفتادسی رو دیده؟  ما رفتیم سینما تا اونجا دیدیم که پیرزنه با پیرمرده عقدکردن ولی بچم اذیت کرد مجبور شدیم بریم بیرون    بقیش چی شد؟ آخرش اون پوله بهشون رسید ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای اشغال ترین فیلم دنیا بود

بعدش که ازدواج کردن گفتن ما عروسی میخوایم فلان براشون عروسی گرفتن بعد خلاصه توی عروسی گفت ماه عسل میخوایم زن برات یهو گفت تو پات لب گوره فلان غش کرد رفت کما خلاصه توی این حین اومدن گفتن اگر شما نیاید نفر دوم جاییزه میرسه بهش فلان دیگه یادم نیس چی میشه تهش به هوش میاد میرن کادو رو میگیرن کادو رو میارن خونشون که زنگ درو میزنن و صحنه اخر اینه که میرن درو باز میکنن یکی میگه ما بچه های این پیرمرده ایم بابامونو پیدا کردیم از توی برنامه که پخش شده ( اهدا جایزه)

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

اتفاقا ما امشب دیدیم 

آره پول بهشون رسید ولی به محض اینکه پول رو تحویل گرفتن خانواده پیرمرده از راه رسیدن و گفتن چند ساله داریم دنبال بابامون میگردیم تا اینکه تو تلویزیون دیدیمش و پیداش کردیم

... 🚶
وای اشغال ترین فیلم دنیا بودبعدش که ازدواج کردن گفتن ما عروسی میخوایم فلان براشون عروسی گرفتن بعد خل ...

خخخخ  دستت درد نکنه ممنون  وای منم داشت حالم از دیدن فیلمش بهم میخورد اصلااااا نخندیدم  فقطططط یه جاش خندم گرفت اونجا که اون پسره مامان و خواهرشو تو خونه زندانی کرد بعد اونا گفتن اگه دستشوییمون گرفت چی اونم هی میگفت وااای به اینجاش فکر نکرده بودم    در کل خیلییییی مضخرف بود 

اخرش پیرمرده میگه مارو ماه عسل ببرید استانبول تا زنده ایم زندگی کنیم  زن اون درازه هم داغ میکنه میگه تو تا دیروز دیگه زنده نیستی پیرمرده هم سکته میکنه از اون جایزه بهشون زنگ میزنن میگن اگه به هوش نیاد باید جایزه رو بدیم به نفرد دوم نفر دومم نمایشگاه ماشینی بوده تو فیلم ایرانیم که این نماد فساد هرکاری میکنن که نفر دومی کوتاه بیاد جایزه رو بده به اینا قبول نمیکنن آخرش برادر زن اون درازه میره باهاش حرف میزنه میگه پیرمردی رو بکش یک چیزی بهت میدم اونم میره بکشه درازه میفهمع نمیزاره طلبکار های برادرزنه میان تو گاراژ کتکش میزنن قپونی میندازنش تو صندوق عقب پیر مرده هم از تو کما در میاد یک حالت ناقص تور اما بالاخره جایزه بهشون میرسه تا سکانس اخر که سر و کله بچه های پیر مرده پیدا میشه

خخخخ دستت درد نکنه ممنون وای منم داشت حالم از دیدن فیلمش بهم میخورد اصلااااا نخندیدم فقطططط یه جا ...

خیلیی واقعا انتظارم بهتر بود سناریوشم خوب نبود حتی🤕

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ