2777
2789
عنوان

چجوری به خواهر شوهرم بفهمونم

153 بازدید | 14 پست

بچه خواهر شوهرم بشدت اذیت کار و شیطونه.مخصوصا منو خیلی اذیت می‌کنه میاد دستای روغنی و کثیفشو میماله به لباسام یا آب دهنشو می‌ریزه تو بشقاب یا رو لباس آدم.بعد من بخدا قسم بدون دعوا اینا با مهربونی میگم عزیزم این کارو نکن زشته خواهر شوهرم میزنتش نیشگون میگیره بعد رو ترش می‌کنه دیگه حرف نمیزنه .من بخدا واقعا نمی‌دونم چجوری برخورد کنم که خواهر شوهرم ناراحت نشه بچشم اذیت نکنه لطفاً راهنماییم کنین

بیخیال عزیزم برات مهم نباشن و ارتباطت رو کمتر کن 

تا بزرگ شن

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باشم 

خووم هیچی نمیگم به شوهرم نشون میدم و میگم چیزی بگه بهشون

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

اینکه خوبه، خواهر شوهر من از وقتی پسرش به دنیا اومد فکر می‌کرد هممممه باید بچه ی اینو بذارن رو چشماشون، حتی اگه چشماشون رو دربیاره!!! 

درچنین موقعیتی که میگی، خواهر شوهر من با خنده میگه بچست ولش کن داره بازی میکنه و کوچکترین اخمی به بچش نمیکنه که هیچ، تازه به خودت هم میگه ولش کن بچه رو،!!!! 

مشکل من باهاش این بود که پسر بی تربیتش(دقیقا تربیتی از پدر ومادر ندیده بود) چند بار دختر منو زد... هم سن بودن. بار آخره این اتفاق تو خونه ی خودمون افتاد، و دیدم پدر و مادر هیچ عکس العملی ندارن و دختر من داشت گریه میکرد... خودم محترمانه اما جدی و قاطع پسرش رو دعوا کردم که خدا رو شکر به این دو نفر برخورد که چرا تو خونشون مهمان بودیم به شاهزاده گفت کلاهت کجه!! و دیگه چند سالیه خونمون پیداشون نشده... 

اینکه خوبه، خواهر شوهر من از وقتی پسرش به دنیا اومد فکر می‌کرد هممممه باید بچه ی اینو بذارن رو چشماش ...

واقعا اینجور آدمارو خدا جوابشونو بده بخدا اگه من یروز بچه دار بشم نمی‌ذارم بچم کسی رو اذیت کنه.جالبش اینجاست که به جاریم نمیتونه حرفی بزنه ولی همش از من طلبکاره من که واگذارش کردم به خدا 

واقعا اینجور آدمارو خدا جوابشونو بده بخدا اگه من یروز بچه دار بشم نمی‌ذارم بچم کسی رو اذیت کنه.جالبش ...

اصلا برات مهم نباشه، بذار ناراحت شه 

اتفاقا شما باید دست پیش بگیری، چندبار اخم کنی خودشو جمع میکنه 

اینکه خوبه، خواهر شوهر من از وقتی پسرش به دنیا اومد فکر می‌کرد هممممه باید بچه ی اینو بذارن رو چشماش ...

همین دختر خواهر شوهرم یبار موهای دختر جاریمو گرفته بود نمیکشیدا همینجوری تو دستش نگهداشته بود ولی نمی‌کرد دخترجاریم جیغ میزد بعدش جاریم اومد چندتا نیشگون محکم از دست دختر خواهر شوهرم گرفت تا ولش کرد یعنی قشنگ رد انگشتاش رو دست بچه موند ولی خواهر شوهرم هیچی نتونست بگه

اصلا برات مهم نباشه، بذار ناراحت شه اتفاقا شما باید دست پیش بگیری، چندبار اخم کنی خودشو جمع میکنه

اون وقت مادرشوهرم هی حرف میزنه .نمیدونی چقدر زجرم میدن تو شهر غریب  حالم ازشون بهم میخوره با هیچی نمیتونم دردل کنم .یبار به مامانم گفتم میگه تقصیر خودته تو بدی میگم چه بدی کردم .چقدر من بچه هاشو دوست دارم ولی جاریم همش به بهانه ای نیشگونش میگیره ولی هیچکس به اون نمیگه بد

همین دختر خواهر شوهرم یبار موهای دختر جاریمو گرفته بود نمیکشیدا همینجوری تو دستش نگهداشته بود ولی نم ...

بله، دقیقا با این جور آدما باید مثل خودشون رفتار کرد 

البته کار جاریتون رو اصلا قبول ندارما. اون بچه گناهی نکرده که مادر و پدر تربيتش نمیکنن اونکه عقلش نمیرسه 

شوهر من هم چند بار در این مورد با خواهرش حرف زد که به بچش یاد بده و تشویق به خشونت و پرخاش نکنه اما نرود میخ آهنین در سنگ

اون وقت مادرشوهرم هی حرف میزنه .نمیدونی چقدر زجرم میدن تو شهر غریب حالم ازشون بهم میخوره با هیچی نم ...

فقط باید مثل خودشون جوابشون رو بدی، جلو این جور آدما ادب و حرمت نگه داشتن فایده نداره، فقط خودت پیر میشی