2777
2789
عنوان

ازدواج با شوهر معلم

193 بازدید | 14 پست

سلام به همگی  میخواستم مشکلمو بگم

من با  آقا پسری آشنا شدم  که شغلش معلمی هستش الان نزدیک دو سال میشه ک باهمیم الان بعد این همه مدت بهم گفتن باید بری معلمی بخونی منم متولد ۸۳ هستم خیلی سال میشه از مدرسه اینا فاصله گرفتم حدودی ۳ سال میشه ولی خب اینو هم بگم الان دارم کارشناسی میخونم دانشگاه پیام‌نور . ما از همون اول قصدمون ازدواج بوده و آقا گف ی مدت با همدیگه باشیم هم آشنا میشیم و الان شرایط ش رو ندارم بیام خواستگاری. منم اوایلش قبول کردم .همه چی اوکی بود تا اینکه الان دو هفته میشه گیر داده به این مسئله تو باید بشینی کنکور بخونی و از این حرفا. واقعیتش بخاطر این حرفی ک زده یکم ازش دلزده شدم ولی باز  نمیتونم درست تصمیم بگیرم از اونجایی ک همدیگه خیلی دوست داریم و همشهری هستیم.

ممنون میشم ی نظری بدید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیگم درخاست بدی ازت داره.... ولی حقوق معلما خیلی کنه... شما تو آرامش و بدون دستوری حرف زدن بهش بگو حقوق معلما کمه شما باید ب فکر شغل دوم باشی..... 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

خب بستگی داره هدفش چیه

شاید خانوادش عروس این مدلی می‌پسندند

یا شایدم میخواد توهم یه  شغل ثابت داشته باشی آخه حقوق یه معلم اونقدر زیاد نی شاید بخواد دوتایی باشید همه ۴شار روش نباشه

به نظرم زرنگی کن یجوری از زیر زبونش بکش بیرون ک چیه آنقدر یهو قفلی زده رو اینکه کنکور بخونی

تو الان حدود سه سال فک کنم دانشگاه رفتی چرا بخوای وقتی علاقه نداری یه سال صرف کنکور کنی تازه اگ بشه اگ نشه یه سالم عقب میفتی از دانشگاه میتونی بگی خب بعدا برای آزمون استخدامی تلاش می‌کنم البته اگ واقعا دوست داری ن اینکه دروغ بگی

به عنوان یه معلم از من می شنوی با معلم ازدواج نکن حقوقشون 15 20 تومنه به هیج جا نمی رسی

اره خودمم به این فکر کردم که دوباره بخوام بخونم و کنکور بدم که آخرش هم بخاطر ی مقدار ناچیزی حقوق سختم میشه

ردش کن

چون داره برات تعیین میکنه که بری معلمی بخونی

یعنی دنبال پولت هست و میخواد اگه بیای تو زندگیت کار کنی  و خرج خودت و زندگی دراری 

و اگه به استاندارد هاش نرسی و تصمیم بگیری به هر دلیلی کار نکنی یا نتونی اصلا نابودت میکنه و پیرت میکنه دق میدت

بهش‌بگو من شاید نخوام درس‌بخونم و شاید بخوام دلی برم رشته‌روانشناسی‌و بازاریابی و اینا

ببین چی‌ میگه؟؟؟؟؟

این‌یه نکته روانشناسی هست که قبل ازدواج داره خودشو نشون میده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

خب بستگی داره هدفش چیهشاید خانوادش عروس این مدلی می‌پسندندیا شایدم میخواد توهم یه شغل ثابت داشته با ...

من خانوادشو میشناسم اصلا اینجوری نیستن 

و بهش هم گفتم بزار من کارشناسی مو بگیرم تو استخدامی آموزش پرورش شرکت میکنم تلاش خودمو میکنم ک استخدام بشم ولی باز میگه بدرد نمیخوره تو از الان بخونی بری دانشگاه رسمی میشی راحت میشی

و اینم بگم ک خانواده وضع بالایی هستن ولی خب هر وقت ازش سوال میگیرم خب کی قصد داری بیای خواستگاری من میگن شرایط شو ندارم. ..

و خودش غیر معلمی شغل دیگه ای هم داره 

ایشون به جای اینکه به شما اصرار کنن، معلم شی. خوشون باید دنبال شغل دوم باشن که بدون شغل دوم معلم آقا کلاهش پس معرکست 

شما هم اگر دوست داری شغل امنی با ساعت کاری کمتر از سایر مشاغل داشته باشی و اعصاب دانش آموزای الان رو داری میتونی با مدرکی که میگیری تو آزمون استخدامی شرکت کنی (به خاطر خودت نه ایشون) 

اولا معلمی خیلی خوبه ولی ایشون چون حقوق خودش کمه میخواد تو رو بفرسته سرکار در کل بنظرم از اوناست که هرکاره بشی پولت رو میخواد. ببین من خودم کارمندم معلمی شغل شریفیه اما با شغل ازاد اردواج کردم خیلیم راضیم .زندگی کارمندی خوبی داره حقوقت هرماه میاد سختی هم داره روند پیشرفتش کنده دیگه فکراتو بکن

من خانوادشو میشناسم اصلا اینجوری نیستن و بهش هم گفتم بزار من کارشناسی مو بگیرم تو استخدامی آموزش پرو ...

تا نفهمیدی قصد و نیتش چیه پا تو این راه نذار 

شایدم ایده آل براش ک همسرشم مثل خودش باشه و خب یسری مزایاکه  داره معلم ممکنه یسری مزایا هم داره یا خواهد داشت برای زوج ها اینا رو از اهلش باید جویا شی وگرنه اینکه یهو قفلی زده روش بو داره

یه خواستگاری نیومده و هعی امروز فردا میکنه چرا تو باید فورا به درخواستش گوش کنی؟پرورش نکن