2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در کل خیانت خیلی کار کثیفیه 

حالا خیانت بک هم بکنه؟ که چی؟

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

کسی که درد خیانتو تجربه کرده 

به مراتب دوس نداره این درد رو به کسی منتقل کنه

ولی یسری ها حاضرن خیانت کنن این درد رو به طرف مقابل بدن ولی هیچ جوره دوس ندارن خودشون این حسو تجربه کنن

که از نظر من خودخواهیه محضه

از طرفی میگن درد خیانت برابر با مرگه

متاهل🩷🍃

من بشدت ادم تلافی کنی هستم

طرف مقابل هر کاری کنه باید انجام بدم دلم خنک شه

ولی وقتی طرف مقابد خیانت میکنه و تو ذهنش به تو فک نمیکنه توام نباید فک کنی و خیانتشو تلافی کنی و تو صورتش بخندی

درسته ک انسان خوبیه ولی ببخشید اینکه دیگه تحمل میکنه و میزاره بهش خیانت بشه یعنی داره خودشو کوچیک میکنه و ته حماقته.ادم یکم باید برای خودش ارزش قائل باشه و تا فهمید بکشه کنار 

شاید دلش خنک شع

کسی که دلش با بک زدن خیانت خنک میشه قطعا بیماره

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩