2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 44 پست
خدا بزرگه عزیزم انشاالله بچه دار هم میشیم یه روزم میاییم اینجا از مشکلات بچه داری تایپک می‌زنیم

ان شالله عزیزمممم. من اگر قابل باشم دعاتون میکنم شماهم منو فراموش نکنید❤️🙏🏻😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والا کاش این استرسه نبود یه وقتایی اینقد بهش فک میکنم سرگیجه میگیرم باورت نمیشه انقد بی بی چک خر ...

کار خوبی کردی. من خیلیییی شنیدم هرکسی بیخیال شده باردار شده بنظرم بزرگترین قدم همین بیخیالیه والا نه اونهمه قرص و دارو که ما میخوریم 😅

من هروقت بی بی چک میزنم مطمئنم منفیه ولی بازم میزنم دیگه ببین چقد ناامیدم 😐

ان شالله عزیزمممم. من اگر قابل باشم دعاتون میکنم شماهم منو فراموش نکنید❤️🙏🏻😍

حتما عزیزم والا من همیشه این دعا رو میکنم که خدایا اگه لایقشم منم مادر بشم و هرکی که چشم به براهه به اونام لطف بزرگتو بکن نزار کسی تو حسرت بچه بمونه 

انشاالله عزیزم انشاالله تا بهار خبر بارداری همه چشم به راها

ان شالله عزیزم 🙏🏻

من یکم چشمام سنگین شده برم کم کم بخوابم

خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات 

امشب، شب سختی رو داشتم نیاز داشتم یکم خودمو خالی کنم ممنون که اومدی مشارکت کردی دوست خوبم ❤️

امیدوارم که هردو با خبرای خوب برگردیم اینجا. شبت بخییییر عزیزم ❤️😍

ان شالله عزیزم 🙏🏻من یکم چشمام سنگین شده برم کم کم بخوابمخیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات امشب، شب ...

منم خیلی خوشحال شدم عزیزم انشاالله با خبر بارداری باز اینجا همو پیدا کنیم آره بگیر بخواب اصلا میدونی همین بی‌نظمی خواب هم کلی مشکل ایجاد میکنه واسع خانما ولی من که نتونستم این عادت بد و ترک کنم 😂😂

شب خوبی داشته باشی مادر آینده ❤️😊

منم خیلی خوشحال شدم عزیزم انشاالله با خبر بارداری باز اینجا همو پیدا کنیم آره بگیر بخواب اصلا میدونی ...

دقیییییقا ساعت خواب خیلی مهمه. خوشم میاد همه اینارو هم میدونیم و باز رعایت نمیکنیم 😂❤️

ان شالله عزیزم ان شالله

خدانگهدارت😍

باورت میشه پیامت اشک منو در آورد :)مرسی بابت اینهمه امیدی که دادی بهم خودمم میدونم از توکل ضعیفمه که ...

اخه ی فداتشم 

خواهش میکنم 

تو حق داری اولش همه همینطورن خودشون زود میبازن

عزیزم نماز بخون باور کن معجزه میکنه برات با خدا حرف بزن 

انشالله ب زودی بهت یه طفل سالم میده

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

خیلی ممنون

سلام ببخشیددیرشدمهمان اومدبرام 

اینایی که مینویسم ازتولایوهای خانوم تاجیک گرفتم بیشتریابارعایت همیناباردارمیشن ولی اونایی که نتیجه نگرفتن بایدپیش خودش تحت نظرباشن 

روغن کارخانه ای بایدحذوبشه کاملاواگه مجبورشدی استفاده کنی فقط روغن زیتون یاروغن کنجدیاکره باشه لبنیات پاستوریزه کامل حذوبشه بجاش لبنیات محلی بخور استرس حذوبشه وشبای تابستون حداقل ۱۱وشبای زمستون حداقل ۱۰بایدخواب باشی صبح زودبیداربشی کسی که استرس وخواب خودشوکنترل کنه۵۰درصدراهورفته پس خیلی مهمه حتماروزی۳عددمیوه بخوراگه میوه ریزه بایدبه اندازه ی یک لیوان بخوری روزی۳۰عددبادوم ایرانی روبخیسون وبعدپوستشوبگیروبخوریه سالادمخصوص هست برااصلاح سبکی هاکه توش گوجه هویج وجوانه گندم وجوانه ماش داره به همراه آبلیموهرروزدرست کن بخور موقع ظرف شستن لباست خیس نشه اگه شدسریع عوض کن موقع پریودی کمرتوبایه شال ببندویه ماساژتخمدان باروغن سیاهدونه هست که روش روغن مالی تنبلی بانازایی فرق داره اگه تونستی ازپیج خودش بردارروسرامیک راه نروتوخونه اگه سرامیکه جوراب بپوش یادمپایی پات باشه ترشی وقندمصنوعی وفست فودکاملاحذوولی اگه خیلی دلت خواست میتونی ماهی یه بارفست فودبخوری نخواست که هیچی چیپس وپفکم ممنوعه اگه چاقی لاغرکن روزی۲ساعت حتماورزش کن حتی اگه لاغری صبحانه روتاقبل۸ناهارتاقبل۲وشام تاقبل ۹حتماخورده بشه 

فک کنم همه روگفتم هم شماهم استارترحتمابه دکترتون بگین یه آزمایش اسپرم براشوهراتون بنویسن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اسی برایبوستت حتمادوغ پروبیوتیک مصرف کن عالیه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید