2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شده ذهنم درگیر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 44 پست
پس بیشتر از این میخوای اذیت نشی پیگیرش نباش یدونه اون آدم نیس ک برات با کسی باش ک قدرتو بدونه

درستع💔

ولی واقن خسته شدم خودم ادم بدی نیستم ولی هرکی جلوم میاد ی مورد داره💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه سختمه دوست دارم دلیلش بدونم 🙂

عزیزم بعید میدونم آدمی باشه که این حس رو تجربه نکرده باشه یعنی کاملا قابل درکه و منم میدونم سخته برای همین میگم کم کم ولش کن و یه جایگزین پیدا کن که تحملش راحت شه.

همیشم همینه که طرف شعور و عرضه نداره رک بگه نمیخوام. میخوابونه تو آب نمک تا تو هی ذهنت درگیر باشه و بدتر اینکه آدم ناخودآگاه به کسی که پسش میزنه علاقه مند میشه و هی خودشو گول میزنه چون نمیخواد قبول کنی ایرادی داشته و رد شده. بدترین کار اینه پیگیرش باشی بعدها میفهمی با چه نکبتی دوست بودی و از اینکه اینقدر خودتو به خاطرش عذاب دادی شرمنده میشی ولی خب الان این حرفا رو عمیقا درک نمیکنی متاسفانه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم بعید میدونم آدمی باشه که این حس رو تجربه نکرده باشه یعنی کاملا قابل درکه و منم میدونم سخته برا ...

چه حسی رو تجربه نکرده؟

ممنون از درکتون

هی دیگ از رابطع میترسم چون هرکی گیرم میفتع مورد داره تغیر میکنع از تغیر ادما ترسیدم💔

اخع چع ادمای بیشعورین ادم زجر میکشه

نه دیگ پیگیرش نیستم اولا بودم الان نه الانم چتمون تموم شد دیگ چیزی نگفم منم ادم دل دارم

میفمم ولی دوست دارم از زبون اون بشنوم🥲

چه حسی رو تجربه نکرده؟ممنون از درکتونهی دیگ از رابطع میترسم چون هرکی گیرم میفتع مورد داره تغیر میکنع ...

حس اینکه طرف اول خوبه بعد یهو بی محلی میکنه.

عجله نکن. فعلا تجربه کسب کن. تا از طرفت مطمئن نشدی احساساتت رو درگیر نکن و اولین نشونه ناجور رو که دیدی خیلی راحت بذارش کنار. یواش یواش یاد میگیری چطور بهترین رو انتخاب و دیوونه خودت کنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حس اینکه طرف اول خوبه بعد یهو بی محلی میکنه.عجله نکن. فعلا تجربه کسب کن. تا از طرفت مطمئن نشدی احساس ...

ارع ...یا شایدم تجربه کرده عقده ای شده ‌‌

هی من وضعم خرابه خیلی ساده و خنگم زود هم وابسته میشم با اینم اولاش میخاستم حرف بزنم تو دلم گفم وابستش نشم جدی بش نگا نکنم ولی باز. باختم رابطع برا ادمای احساسی خیلی سخته

امیدوارم بتونم🥲💔

ارع ...یا شایدم تجربه کرده عقده ای شده ‌‌هی من وضعم خرابه خیلی ساده و خنگم زود هم وابسته میشم با این ...

تجربیات اون به تو ربطی نداره الکی دل نسوزون. اینم همه تجربه کردیم و در نهایت میفهمی تنها کسی که باید براش دل بسوزونی خودتی. تو هم خنگ نیستی فقط کمی ساده ای که درست میشه نگران نباش. خودتو دوست داشته باش هیچکس اونقدر ارزش نداره که حتی بابتش اخم کنی چه برسه به غصه و شب بیداری.

وایی چ قشنگ🥺🥺چ حس خوبی داشتخوشبخت باشینکاش همه اینطوری بودنولی خب اون شاید برنگرده یا اگم برگرده م ...

از خدا برا خودت خوب بخواه تا هرچی خوبه بزاره سرراهت 

ممنونم عزیزم توهم عاقبتت بخیر باشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
تجربیات اون به تو ربطی نداره الکی دل نسوزون. اینم همه تجربه کردیم و در نهایت میفهمی تنها کسی که باید ...

هعی درسته

خداکنه درست بشه از سادگیم حالم بهم میخوره

چشم