2777
2789
عنوان

من اغلب فلج خواب رو تجربه میکنم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به شدت استرسی هستمیه بار ارائه داشتمدهنم خشک خشک بود پاهام می‌لرزید و بدنم سرد سرد

سعی کن ریلکس باشی و راحت چون در طول روز خستگی و استرس زیاد و خوابیدن با این حالات و فکر زیاد تاثیر زیادی تو فلج خواب داره از چیزی نترس و همه چی رو بسپار به دست خدا و ارامشتو حفظ کن فقط سعی کن موقع  خواب یه سوره ای هم بخونی مثل ناس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

چطور آخه یه صدای گوشخراش میاد که آدم فک میکنه داره به دیار باقی میره

چون به نظرت یه چیز بد و منفیه باید به این باور برسی که طبیعیه واسه برخی افراد و تنها دلیلش اینه که مغزت زود تر از بدنت بیدار میشه و این حالت رخ میده اون لحظه اصلا سعی نکن تکون بخوری فقط آروم آروم تو دلت چهارقل بخون 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
قبل خواب قرآن بخون آیت الکسی بخون یه قرآن کوچیک ولی کامل بزار بالاسرت با بسم الله بخواب

من تا خالا شده مثلا  فلج حواب و تجربه میکنم بعد   که به حالت عادی بر میگردم و میخوام دوباره بخوابن بازم فلج حواب میشم من برعکس بعد اینکه تموم شد  صلوات میفرستم آرومم میکنه

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

سعی کن ریلکس باشی و راحت چون در طول روز خستگی و استرس زیاد و خوابیدن با این حالات و فکر زیاد تاثیر ز ...

همه اینایی که گفتی رو دارم 

خیلی ممنون از کمکت

سعی میکنم ممنوون

خواهش میکنم مامان من حتی وقتی بیداره داره تلویزیون میبینه هم اینجوری میشه واسه اون خیلی شدیده تا پنج دقیقه اصلا نمیتونه تکون بخوره واسه همین چیزایی که خودش بهم گفته رو گفتم شاید کمکت کنه

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
یکی از دوستای منم توی خوابگاه همینجور میشدوحشتناک بود واقعابعد وقتایی که میترسید یا فیلم ترسناک میدی ...

وای منم از بچگی خیلی ترسو بودم به طوری که یکی  او روز روشن میگفت جن پشت سرته  میزدم زیر گریه مثل دیوونه ها حدود 6 سالگی اینا

خواهش میکنم مامان من حتی وقتی بیداره داره تلویزیون میبینه هم اینجوری میشه واسه اون خیلی شدیده تا پنج ...

چه بد خدا صبرش بده تحمل همین چند بارم برام عذابهمامان منم  اینجوری میشه

همه اینایی که گفتی رو دارم خیلی ممنون از کمکت

خواهش گلم منم همزبونتم تبریز گوزلی اردبیلی هستم چوخ تجربه المیشم چوخ چتیندی ددیخلریمی گورسون ان شاالله جورانار😘🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم