2777
2789

چندهفته ای؟ اگ فقط بچه خودشو سفت میکنه اشکال نداره طبیعیه اگ کل شکم مثل سنگ‌ سفت میشه انقباضه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

انقباض نباشه چن هفته ای

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندهفته ای؟ اگ فقط بچه خودشو سفت میکنه اشکال نداره طبیعیه اگ کل شکم مثل سنگ‌ سفت میشه انقباضه

یه سمت شکمم میشه همه جاش نه مثلا پایینش بالاش چپ راست اونم در حد ۱۵ ثانیه 

۲۷ هفته 

یه سمت شکمم میشه همه جاش نه مثلا پایینش بالاش چپ راست اونم در حد ۱۵ ثانیه ۲۷ هفته

نگران نباش چیز خاصی نیس منم ۲۶هفتم🥰

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

عادیه به نظرم نی نی من که تکون هاش زیاد بود ولی چون جفتم قدامی بود زیاد احساس نمی کردم ولی خودش سفت ...

برا منم قدامیه ولی خوابیده احساس میکنم تقریبا زیاد

خداروشکر انشاالله عادی باشه

برا منم قدامیه ولی خوابیده احساس میکنم تقریبا زیادخداروشکر انشاالله عادی باشه

ان شاءالله ولی همه چیزت پیگیر باش ان شاءالله به خوبی و خوشی زایمان کنی

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
اخی چرا سردش شده؟ چیکار کنم گرمش بشه؟اینکه خودم سردم باشه سردش میشه یا به دمای خودم ربطی نداره

دمای خودت دمای محیط

یا بد نشستن بد خوابیدن طولانی ایستادن و....

البته صدای بلند نباشه و...