2777
2789
عنوان

چجوری ب ارامش برسم سوالیه

69 بازدید | 14 پست

همش حالم بده ناراحتم زود میرنجم...

فک میکنم باید آدمای اطرافمو با همه ی بدیاشون ببخشم و این اولین قدم برای ارامش و اشتی با خودمه 

شماهم اگ هرراهکاری دارید بگید باید چیکار کنم؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤

من فراموش کردن ادمای سمی بهم ارامش میده

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین هررررکسی ناراحت کرد فورا در دم در جا بزن دهنش تو هم ناراحتش کن غیر از این‌کنی فقط. عقده برا خلو ...

اخه چجوری با خانواده خودم اینجوری باشم؟

بله خانوادت هم خانواده همسرت هممن خودم رفت امدم کم کردم ارامش دارم

با خانواده همسرم رفتو امدمو کم کردم ولی نتونستم ببخشمشون داشتم فکر میکردم دیدم من کارم شده خودخوری...

خانواده م؟؟؟ خانواده همسرم؟؟؟ این ادما پاشون تو زندگیامونه دیگ

یکی از عزیز ترین کسش ناراحت میشع مگه میشه دوری کرد ؟ 

بنظرم آدم باید روی خودش کار کنه.  روی خودش هزینه و سرمایه گذاری کنی  قدرت روحی بالا بره

با خانواده همسرم رفتو امدمو کم کردم ولی نتونستم ببخشمشون داشتم فکر میکردم دیدم من کارم شده خودخوری.. ...

نبخش خب

همه ما اینجوری هستیم

من حرفی بزنم شوهرم جنگ میتدازه

همش ریختم توی خودم

اما فاصلمم زیاد کردم باهاشون

یکی از عزیز ترین کسش ناراحت میشع مگه میشه دوری کرد ؟ بنظرم آدم باید روی خودش کار کنه. روی خودش هزین ...

چجوری اخه 

حس میکنم نیاز دارم یه تراپیست کمکم کنه 

یچیزایی از گذشته خیلی اذیتم میکنه

چجوری اخه حس میکنم نیاز دارم یه تراپیست کمکم کنه یچیزایی از گذشته خیلی اذیتم میکنه

طبیعیه همونطور ک جسم بیمار میشه  روحم ممکنه کسالتی دارشته باشه. دوتا  راه رو ممکنه فرد بره. یا بره پیش روانشناس خداشناس و کاربلد تراپی بشه. یا آموزش ببینه انواع دوره ها رو بسته ب نوع مشکلش و خودش بشه تراپیست خودش

طبیعیه همونطور ک جسم بیمار میشه روحم ممکنه کسالتی دارشته باشه. دوتا راه رو ممکنه فرد بره. یا بره پ ...

اره درسته ممنونم ازت باید رو خودم کار کنم