2777
2789
عنوان

کاش میتونستم برگردم به سال نودوشیش

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 43 پست
انگار یه دختر شاد و بی دغدغه تو همون سال ۹۸ گیر افتاده 💔خیلی وقته که شبا با تپش قلب میخوابم

دقیقا دقیقا من ارامشو اون سالها گذاشتم و اومدم الان پر از اضطراب و نگرانی ام دلم میخواد فقط یکماه با ارامش زندگی کنم شبا خواب ندارم خیلی خستم

چه مثِ نازم 🦩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حاضرم نصف عمرمو بدم بقیشو با ارامشی که اون زمان داشتم زندگی کنم خیلی وقته ارامشو گم کردم

بعضی وقتا گریه میکنم از زندگیه الانم. بعضی وقتا متنفر میشم. بعضی وقتا هم میگم رها کن. فراموش کن. لذت ببر از الان. ولی موقته.باز یادم میاد که واقعیت چیه

خیلی قشنگ گفتی منم دلم تنگه برای اون کسی که خیلی وقته مرده میدونم دیگه اون من قبلی برنمیگرده

نمیدونم چیشد اصلا

بخاطر سن و سال و کنکور بود یا نه انگار یه اتفاق خاص واقعا تو ۹۸ باعث شد زندگی هممون به قبل و بعدش تقسیم شه ولی روی حال دلمون چرا تاثیر گذاشت؟

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
نمیدونم چیشد اصلابخاطر سن و سال و کنکور بود یا نه انگار یه اتفاق خاص واقعا تو ۹۸ باعث شد زندگی هممون ...

دقیقا همه اینشکلی شدن

شمام اون سالها کنکور داشتید؟ مثل من

چه مثِ نازم 🦩