2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه یا چی

326 بازدید | 33 پست

دوستان من ی ماهه امدم سر خونم عروسی کردم اول ازداجمون کلی کادو پول گیر همسرم امد ازش سه تومن خاستم نیاز داشتم نداد گفت روز زن نزدیکه فلان .. روز زن هم هیچ بم نداد گفت دستم خالیه بعدا میخرم برات .. اگ ازش پول بخام نمیده .. بش میگم برم باشگا میگه نه فعلا .. اما میره برا خانوادش خرید میکنه همه کادوهامون رفت باشون خرید کرد داد ب خانوادش بعد به من سه تومن نداد گفت برا روز زن اونم نداد  هرچ برامون میخره درصورتی ک خانوادش بش نیاز ندارن پولدارن . خیلی ناراحتم ازین بی توجهی اگ حرفی بزنم میگ تازه امدی سر این زندگی صبر کن.. نمیدونم والا چکار کنم ایا خسیسه چکارش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میگی خرج میکنه پس خسیس نیست. و بقول استادی خانم باید بلد باشه از همسرش درخواست کنه و بگیره  درخواست کردن از بعضی آقایون یکم بنظرم پیچیده تره ی اصولی رو ی مدت رعایت کنید احتمالا درست میشه چون ایشون اهل خرج کردن کلا هستن این خودش ی نکته مثبته