امشب یه اتفاق عجیبی واسم افتاد. من بنا به دلایلی پول ندارم تا یه مدتی و از خانوادم هم نمیتونم قرض بگیرم چون خودشون گرفتارن، دیروز میخواستم یه کلاسی ثبت نام کنم که هزینه کلاس میشد ۵ میلیون . اومدم خونه کلی بغض داشتم. کلاسم خیلی حیاتیه بچه ها ولی معذورم بگم . بعد گفتم ولش کن .میذارم هر موقع دوباره پول بدستم رسید . بغض داشت خفم میکرد که چرا من باید تو این شرایط ۵ تومن نداشته باشم . چرا بعد از این همه زحمت و کار و تلاش اوضاعم اینه . خیلی غمگین بودم . یهو ساعت ۱۲ شب دیدم پیامک واریز اومد ۵۳۰۰ . آخه از کجا ، چرا ؟ یه نفر چند سال پیش ازم قرض کرده بود و پس نمیداد . منم دیگه ول کرده بودم و پی اش رو نگرفته بودم . آخه خیلی بد دهن بود و .... امشب اومد گفت ببخشید ولی امشب از خودم شرمنده شدم و پولت رو پس دادم و حلالیت خواست . یکمی هم بیشتر از اصل پول بود .
بچه ها اون آدم اصلا آدم پول پس بده ای نبود . خانوادم هم اجازه ندادن برم شکایت کنم . آخه من خیلی آدم بغضی و اضطرابی ام و میگفتن این انسان نیست و از خیر پولت بگذر
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.