2777
2789

امشب یه اتفاق عجیبی واسم افتاد‌. من بنا به دلایلی پول ندارم تا یه مدتی و از خانوادم هم نمیتونم قرض بگیرم چون خودشون گرفتارن، دیروز  میخواستم یه کلاسی ثبت نام کنم که هزینه کلاس میشد ۵ میلیون . اومدم خونه کلی بغض داشتم. کلاسم خیلی حیاتیه بچه ها ولی معذورم بگم . بعد گفتم ولش کن .‌میذارم هر موقع دوباره پول بدستم رسید .‌ بغض داشت خفم می‌کرد که چرا من باید تو این شرایط ۵ تومن نداشته باشم . چرا بعد از این همه زحمت و کار و تلاش اوضاعم اینه . خیلی غمگین بودم . یهو ساعت ۱۲ شب دیدم پیامک واریز اومد ۵۳۰۰ . آخه از کجا ، چرا ؟ یه نفر چند سال پیش ازم قرض کرده بود و پس نمی‌داد .  منم دیگه ول کرده بودم و پی اش رو نگرفته بودم . آخه خیلی بد دهن بود  و .... امشب اومد گفت ببخشید ولی امشب از خودم شرمنده شدم و پولت رو پس دادم و حلالیت خواست .‌ یکمی هم بیشتر از اصل پول بود . 

بچه ها اون آدم اصلا آدم پول پس بده ای نبود ‌ . خانوادم هم اجازه ندادن برم شکایت کنم . آخه من خیلی آدم بغضی و اضطرابی ام و میگفتن این انسان نیست و از خیر پولت بگذر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی عزیزم خداروشکربرا منم دعا کن اسی جون این روزا خیلییی گیر افتادمدعا کن برام مشکلاتم یکم سبک تر بش ...

توکل به خدا عزیزم ، خدایی که ظرف ۲۴ ساعت مستقیم اومد به من گفت من هستم نترس و بغض نکن . خدای شمام هست

امیدوارم برای منم بخواد 🥺 بخدا خسته شدم 😔از بس دعا گریه التماس خدا خدا گفتن🥺💔

میخواد عزیزم میخواد 

منم در ناامید ترین لحظات زندگیم هستم 

از خدا گله میکردم 

ولی امشب گفت من کنارتم 

باور کن توکل کن همه چی درست میشه

خیلی غمگین بودم

استیصال تموم وجودم رو گرفته بود 

شاید در ظاهر کسی با خودش بگه این چقدر بی پوله که ۵ تومن براش معجزه بود 

من ۵ تومن برام معجزه نبود 

اینکه ت درمونده ترین حالت ممکن شد برام معجزه بود

خیلی غمگین بودماستیصال تموم وجودم رو گرفته بود شاید در ظاهر کسی با خودش بگه این چقدر بی پوله که ۵ تو ...

وقتی واقعااا مضطر باشی از ته دل وهیچ امیدی جزخودش نداشته باشی جوابتو میده منم امتحان کردم ......

وقتی واقعااا مضطر باشی از ته دل وهیچ امیدی جزخودش نداشته باشی جوابتو میده منم امتحان کردم ......

خدا از اصل غافلگیری استفاده میکنه 

من که دیگه انتظارم ازش رفت بالا 

میخوام از این بنده های بندال بشم