2777
2789
عنوان

چی از مامانتون یاد گرفتید که توی زندگی مشترک خیلی کمکتون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 48 پست
ایشالا واسه بچه های خودت جبران کن

چی بگم‌‌.‌ادم گاهی از دستش درمیره. مثلا هی روخودم کار میکنم مثل اون دایم منفی نباشم . 

مثل اون بدون صبر نباشم. 

مثل اون زمان شادی نزنم تو ذوق بقیه.

مثل اون نباشم بفهمم قرار نیس همه چی اونجور ک‌من میخوام باشه یا کارا همووووون لحظه انجام بشه. اینا خیییییلی سخته

parasoo1989@
دقیقامامان خدابیامرزم هم همینومیگفت.تازه بهم میگفت خوب غذا بخور مخصوصا گوشت تو زنی باید قوی باشی همی ...

آخی عزیزم، خدارحمتشون کنه...انشالا همیشه خوشبخت باشی تا روحشون شاد باشه🙏

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانم همیشه می‌گفت به مثال مرد عمله هست زن بنا.یعنی مرد پول در میاره اپن زنده که باید زندگی رو بسازه.به مهمون خیلی احترام میزاشت همیشه با روی باز با مهمون برخورد میکرد .همیشه می‌گفت حتی با شوهرت دعوا داشتی نزار مهمون تو خونت بفهمه  با شوهرت حرف بزن جلوی مهمون بعد رفت هر کاری دوست داشتی بکنید.هکیشه می‌گفت دعواتون رو نزار کسی بفهمه شما آشتی میکنید ولی از یاد خیلی ها نمیره

حالا کاری به آسیباش ندارماصلا نمیدونم چه آسیبایی ممکنه وارد بشه چون جات نبودماما یه چیز مثبت که داره ...

آسیبی ندیدم،فقط این که کسی برام غذا میپزه حتی اگه تخم مرغ نیمرو هم باشه خیلی بهم مزه میده تا غذای خودم،ادم سر سخت تری شدم ولی از هیچکس حس نمیکنم جلو ترم چون الان اونارو هم میبینم همه چی بلدن فرقمون تو دیر زود بودنه

هر جا می‌رفت مسافرت بهترین سوغات رو برای داماد میآورد می‌گفت شما دخترای من هستین ولی اون انتظار داره.به داماد احترام می‌گذاشت همیشه دست داماد رو می‌گرفت شوهر من بعد هفت سال هنوز براش گریه می‌کنه امروزم سر خاکش می‌گفت حیف شد که رفتی حیف

چی بگم‌‌.‌ادم گاهی از دستش درمیره. مثلا هی روخودم کار میکنم مثل اون دایم منفی نباشم . مثل اون بدون ص ...

اره سخته

اما خب زندگیه دیگه

به نظرم هرچقدم تلاش کنی بازم نمیتونی واسه بچه هات کامل و بی عیب باشی خب خدا که نیستیم یه جاهایی در میره درسته یه جاهایی اصلا آدم خستس ولی خب همینکه تفاوتا رو دیدی و نمیزاری از مادرت به بچه هات برسه نصف راهو رفتی

مامانم همیشه می‌گفت به مثال مرد عمله هست زن بنا.یعنی مرد پول در میاره اپن زنده که باید زندگی رو بساز ...

اینکه دعواهاتو کسی نفهمه شدیدا موافقم

به قول مادرشوهرم زنوشوهر صبح دعوا میکنن شب بغل هم میخوابن

اما مردم اون بغل هم خوابیدنو نمیبینن فط دعوا رو میبینن و شروع میکنن به سناریو نوشتن و یک کلاغ چل کلاغ

اینکه دعواهاتو کسی نفهمه شدیدا موافقمبه قول مادرشوهرم زنوشوهر صبح دعوا میکنن شب بغل هم میخوابناما مر ...

دقیقا حرفش تو گوشمه ۱۴سال ازدواج کردم پدرشوعرم مادرشپهرم نه یبار اخم منو دیدن نه یبار دعوامون رو شنیدن.همیشه مثال میزنن منو به دختراشون