2777
2789

یا هرکس دیگه؟ 

حتی اگه یه فن اشپزی یا خونه داری باشه

خودم: مامانم میگفت وقتی شوهرت از سرکار اومد هر ناراحتی دلخوری درخواستی داری تا یه ساعت مطرح نکن تا اون فشاری که توی کارش تحمل کرده رو هضم کنه

واسه غذا و خونه داری خیلی بود نمیدونم کدومو بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده شوهرمو دوس داشته باشم

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

مامانم خیلی به خونواده خودش اهمیت میداد الویت اولش اونا بودن بعد شوهرو بچه هاش 

یاد گرفتم عین مامانم نشم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

کییییف میکنم میبینم یا میشنوم مامانا ازین چیزا یاد بچه هاشون میدن. 

هیییچی یادم نداد. تقریبا همه رو خودم میدیدم و درست غلطیشو میسنجیدمو انجام میدادم. از پدرم بسیار یاد گرفتم. از زن عموم حتی . 

parasoo1989@
مامانم خیلی به خونواده خودش اهمیت میداد الویت اولش اونا بودن بعد شوهرو بچه هاش یاد گرفتم عین مامانم ...

شاید اگه هرکسی جای تو بود فکر میکرد درستش اینه و همونجوری تربیت میشد

آفرین به عقلت

قلق. مرد رو بدست آوردن.میگفت هر مردی قلبی داره .دو تا چیز برای مرد مهمه مرداد بنده شکم و زیر شکم هستن.نا شوهرت میاد دیگه تلفن دست نگیر به حرف با این و اون مگر اینکه ضروری باشه.تا شوهر خونه میاد هر کاری داری جمع کن کنارش باش.هر وقت میگه بریم بیرون نه نیار .آخه یبار اومدم خونش گفتم همش میگه بریم بیرون غذا من میل ندارم گفت با روی باز قبول کن حتی میل نداشتی این عادت از سرش بره دیگه بیرون نمیبره‌.هر کادویی خرید تشکر کن و خوشحال باش چون ایراد بگیری دیگه سرد میشه ولی ذوق کنی ادامه میده فعلا اینا یادمه.البته مادرمو هفت ساله ندارم  دیگه

همیشه میگف هروقت عروس شدی بد خانوادت رو حتی اگ خیلی بهت ظلم کردن پدر مادر خاهر مادر ب شوهرت نگو.  میگف جایی ک دوست هس دشمنم هس تو جمع هیچوقت بحث نکن باشوهرت اومدین خونه باهم حلش کنین و اینکه همیشه ی پس اندازی برا خودت داشته باش