2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقااا بتونی هر روز باهاش حرف بزنی بشینی کاراتو براش توضیح بدی بهت آرامش بده

خودم خیلی نیاز دارم به یکی اینطوری مامانم رفیق خیلی خوبی برام ولی به هرحال مادر ونگرانی براش پیش میاد

ما دوست صمیمی بودیم باکلی شور و ذوق اومدیم دانشگاه کلی فاصلمون زیاد باخانواده دلمون خوش به هم بود او ...

شاید باورت نشه ولی یه همچین اتفاقی عم واسه من افتاده 

ولی دارم کم کم بهش عادت میکنم 

خودم خیلی نیاز دارم به یکی اینطوری مامانم رفیق خیلی خوبی برام ولی به هرحال مادر ونگرانی براش پیش میا ...

آره مادر سر جاش 

رفیق سرجاش 

ولی من به خواهر م راضی بودم ولی متاسفانه

ندارم همیشه آرزوی داشتن یه خواهر دو قلو داشتم که هیچ جا تنها نباشم 

مرسی عزیزم ممنونم که به حرفام گوش دادی،کاش محیط امت خوابگاه از نظر روانی رو برام بهم نزنه گاهی فکرمی ...

میدونی ؟

تو باید رو درست تمرکز کنی ببین اینهمه راه پاشدی دوری از خونه و خونوادتو به جون خریدی برا هدفی ک داری پس سعی کن رو هدفات فکر کنی درسته اون دوستته تو ام حتما دوسش داری سعی کن باهم خوب باشین و خوش بگذره ولی اگه دیدی نمیشه و تلاش یه طرفه اس خودتو عذاب نده و خب بیخیالی طی کن 

خلاصه تلاش برای خوشحال کردن همدیگه باید ۲ طرفه باشه دیگه مگه نه؟(:

میدونی ؟تو باید رو درست تمرکز کنی ببین اینهمه راه پاشدی دوری از خونه و خونوادتو به جون خریدی برا هدف ...

راست میگی من برای این موقعیت وجایگاه خیلی جنگیدم که به آرزوم برسم نباید اونقدر درگیرش بشم که ذهنم بهم بریزه،ولی تازمانی که این شیورو پیش بگیره ورفتارش درست نشه نرمشی از من نمیبینه

منم خواهر ندارم نمیدونمم داشتنش چطوریه

من از اون جایی که یه تعداد از دوستام خواهر دارن اونم با فاصله کم 

همیشه حالشون بهتر بود 

چون همیشه یه همدمی در هر لحظه داشتن وقتی میرن مسافرت وقتی همه بهش پشت کرد وقتی تو تنها ترین شرایط هست 

خیلی خوبه 

ولی خب شانس داشتنش رو نداشتم 

حیف 

راست میگی من برای این موقعیت وجایگاه خیلی جنگیدم که به آرزوم برسم نباید اونقدر درگیرش بشم که ذهنم به ...

واااو آفرین از اقتدار کلامت خوشم اومددد

پس ذهنتو درگیر نکن برو با آرامش بخواب برای فردا و فرداهای بهترت