2777
2789
عنوان

ازدواج موفق تو چند سال اخیر دیدین

68 بازدید | 8 پست

منظورم ازدواجای ده بیست سال پیش نیست همسن جند سال اخیر 

ما اطرافیانمون همه یا مجردن یا ازدواج کرده ها طلاق میگیرن اخه چرا هی خدا  ادم دلش میگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اینه از داخل خانواده هم کسی خبر نداره بعضیا سعی میکنن همه چیز رو‌گل بلبل نشون بدن

نه عزیزم گل وبلبل هس 

چند سال زندگی نشترک دارن یکبار دعوا نکردن 

اتفاقا امشبم میگفت ، شوهرم میگه تو پر روزی هستی حالا نمیدونم ایکه به من بود زا نه 

خدا لالنه

از جزئیات زندگیا که خبر نداریم. ولی همینکه میبینم ارومن و حاشیه ای ازشون درنمیاد و زندگیشون رو به پیشرفته و یکی دوتا بچه دارن و ظاهرا عشق و علاقه هست و تونستن پدر و مادرای ارومی باشن از نظر من یعنی موفق. بله زیاد داریم شکر خدا

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

ازدواج موفق کم ندیدم 

ولی چالش داشتن تا سه چهار سال اول زندگی تا مچ شدن کامل اتفاق بیفته طبیعیه نمیشه اسم روابطی که اندکی چالش توش هست رو ناموفق گذاشت

زندگی ها از سه چهار سال که بگذره درصد احتمال طلاق پایین تر میاد

اکثر طلاق ها هم توی همون سه چهار سال اول ازدواج پیش میاد اگر زوج به سلامت از این سه چهار سال عبور کنن آموزش ببینن مدیریت روابط رو بلد باشن طلاقی هم اتفاق نمی افته 

دارم از افزایش احتمال حرف میزنم مثال نقض نیارید برای من می‌دونم خیلی ها سن ازدواج شون بالا تره و جدا میشن

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁