2777
2789

واقعا بعضی وقتا خستم ، سه تا داداش بزرگ تر از خودم دارم مردم انتظار دارن من شبیه ناز نازی ها رفتار کنم ، :) احساس میکنم من قرار نیست خیلی جذاب و زیبا به نظر بیام تو دید پسرا 

واقعا باید چیکار کنم 

بعضی وقتا میبینم دخترای اطرافم خیلی با ناز رفتار میکنن میام خونه دلم میگیره گریم میگیره 

همش دوست دارم منم تو دل برو باشم

:)بهم‌میگن تو اصلا نمیتونی شبیه دخترا باشی 

خب آخه چیکار کنم

واقعا به دخترایی که عین یه انسان زندگی میکنن کسی نگاه نمیکنه

منظورم قیافم یا بدنم نیست

نمیتونم ناز کنم

به خودم میگم یعنی مردی هست که عاشقش بشم اونم عاشقم بشه؟

من دیگه ۱۸ سالم شده نمیتونم شبیه بچه ها باشم

دخترای اطرافم جلوی پسرا خیلی ناز دارن

همش اینجورین که وای سارینا چقدر محکم دست میدی

یه عالمه گل سر گرفتم میزنم سرم

نمیدونم کارایی میکنم که اونا میکنن

نمیدونید چقدر دوستام تو دل پسرا جا میشن

همین الانشم با گریه میگم 

نشستم درسمو میخونم که مطب خودمو بزنم کار خودمو راه بندازم محتاج عشق و محبت و پول مردی نباشم دستم 

وقت نکردم به این فکر کنم چجوری با ناز و تو دل برو باشم

چه زندگی مزخرفیه 

مردمم فقط قضاوت میکنن که حتما شبه دخترا نیستی که خوششون نمیاد

گور بابای پسری که چشمش دنبال دخترای مردمه!!! بیخیال بچسب به درس و مشقت 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. اونی که جلوی پسرا ناز داره، کارش درسته؟

منم مثل بقیه دخترها تو خونه ناز دارم، اما جلوی پسر غریبه و نامحرم نه. اتفاقا دانشگاه کلاس یا هر جایی باشم، پسرهای اطرافم خیلی مواظبن با ادب و اخترام رفتار کنن و پاشونو از گلیمشون درازتر نکنن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

موقعی که اونا تموم دغدغه ذهنیشون اینه چطور تو دل پسرا جا بشن تو بشین واسه موفقیتت و اهدافت تلاش کن

تهش میبینی همه واسه داشتنت له له میزنن 🤍

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

اولا که رفتار دخترونه و غییر دخترونه رو کی مشخص میکنه دوما خودت باش درستم بخون حتما که اون چیزی که میخوایو به دست بیاری 

منم مثل تو فکر میکردم بعدش کم کم سنم رفت بالاتر درست شد مردی هم اومد تو زندگیم که انقدر لوسم کرد که منم ناز پیدا کردم ولیییی هنوزم اونقدر لوس و اینا نیستم معمولیم اصلا جلوی دوستام و بقیه هم نشون نمیدم که فقط جلوی اون یه شخص مورد نظر نیاز نیس همه ببینن اداس بیشتر اون رفتارا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ربطش ب درس خوندن چیه ؟ ذاتیه کلا بنظرم من از اول ذاتا همه میگفتن چقد نازی و ... الان سرکارم میرم بچه ...

میگن به جای اینکه همش سرت تو کتاب باشه سعی کن شبیه دخترای ناز و تو دل برو باشی همه چی درس نیست

منظورم این بود 

میگن به جای اینکه همش سرت تو کتاب باشه سعی کن شبیه دخترای ناز و تو دل برو باشی همه چی درس نیستمنظورم ...

ن درستو بخون ربطی نداره 

منم همش سرم تو کتاب بود چ ربطی ب ناز بودن داره 

مرسی که اهمیت دادید:)

قربونت بشمم ناراحتی نکن تو همون فازی باش که دلت میخواد خیلی جا داری تا زمانی مه نیاز باشه دل کسیو به دست بیاری اونم نیاز به تلاش نداره به موقع درست میشه❤️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

همیشه جذب لباسای رنگ تیره میشم ولی همسن و سالام رنگای صورتی و دخترونه تر میپسندن این حتی واسه من خودش یه بدبختی بزرگ بود و هست

میگن شبیه کارآگاها تیپ میزنی ، انگار میری سر پرونده یه ذره با لبخند و ناز راه بیا

دیگه واقعا موندم

عزیزم وقتش که برسه خدا یکیو سر راهت قرار میده که اصلا فکرشم نمیکنی چقدر عاشقته ...هر آدمی یه قسمتی داره این حرفارو بریز دور وقتی درستو خوندی و به جاهای خوب و پرستیژ اجتماعی بالا رسیدی همه برات سر و دست میشکونن نازتم برای شوهرت میاد 

یادت باشه هیچ پسری جز شوهرت ارزش نداره که ناز و احساس دخترونتو براش خرج کنی تو ارزشت بالاتر از این حرفاس پسر خیابونی تو همون خیابونم ولت میکنه