2777
2789
عنوان

همسر من هنوز بیرونه

127 بازدید | 21 پست

خسته هستم از رفیق بازی تا میام حرف میزنم سریع حمله میکنه و روزها قهر میکنه و بدتر  بچه ها همه چی رو دوش من میزاره .خیلی ناراحتم مثلا امروز ناخوش بودم ساعتها داره با دوست هاش وقت میگذرونع .چ راهی جواب میده ب این بی‌شعور هر شب دیر میاد دخترم براش گریه میکنه تا خوابش ببره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

می‌گم برو یک ساعت دو ساعت تا ۱۱ شب .ساعت یک و نیم تازه رفته کافه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی میاد خونه پس؟؟؟

با توپ پر نشستم .هر شب یک و نیم امشب هنوز نیومده چند بار زنگ زدم الان برداشت میگه کافه  نشستیم

عزیزم شوهرت درست نمیشه خودتو پیر کردی به خاطرش بیخیالش شو

تنها بودم مشکلی نداشتم بچه هام دیونه م کردن دخترم همش شب میخواد پیشش بخوابه

اعتیاد نداره؟

ن خوشگذرونه

ببین شوهر منم همین بود و تقریبا هست 

متاسفانه درست نمیشن حالا شاید بچه ها یه کمی بزرگ بشن بهش حرفی بزنن خجالت بکشه 

مال منم میدی هرسب میره تا ۳ واقعا بریدم الانم بعضی وقتها میره باز 

ولی به جاش منم میشینم برای خودم فیلم میگذارم استراحت می‌کنم 

شام درست نمیکنم 

اعتیاد نداره؟

حرفاش و دليل هاش اینقدر تکراری هست ک دلم نمیخواد بحث کنم اعصابم داغونه 

تنها بودم مشکلی نداشتم بچه هام دیونه م کردن دخترم همش شب میخواد پیشش بخوابه

میفهمم ولی به حدی ک شما حرص میخوری خدای نکرده ام اس میگیری 

شوهرت تو کار خودشه ولش کن 

زمان بگذره انشالله رفیق بازی از سرش میفته به لطف خدا 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
ببین شوهر منم همین بود و تقریبا هست متاسفانه درست نمیشن حالا شاید بچه ها یه کمی بزرگ بشن بهش حرفی بز ...

خب تو خوابوندن بچه ها باشه کمک کنه من راحت ترم اینطور خیلی اذیت میشم تازه امروز مریض بودم از  ۸ شب باهاشون

میفهمم ولی به حدی ک شما حرص میخوری خدای نکرده ام اس میگیری شوهرت تو کار خودشه ولش کن زمان بگذره انشا ...

😔