2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادبارداری خودم. افتادم نصف شب زدم دوتا بی بی تا صب دووم نیاوردم دوسال منتظر بودم چ روزایی بود خدااا ...

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت‌ . چون تجربه ۳بار خارج رحمی داشتم. خیلی میترسم

یادبارداری خودم. افتادم نصف شب زدم دوتا بی بی تا صب دووم نیاوردم دوسال منتظر بودم چ روزایی بود خدااا ...

دلم خیلی بچه میخواد خیلی دکتر رفتم نمیدونم اگر واقعا باردار باشم باید اسمش معجزه بذارم.

تصمیم داشتم برم آی وی اف بشم. نمیدونم آلات چه اتفاقی افتاده تموم علائم پریودی دارم ولی پریودیم نمیاد ...

خب مثبته بی بی چکت عزیزم نگران نباش انقد شنیدم خارج رحمی خیلی دردناکه. ب این راحتیا نیس

الهی بگردم ایندفعه انشالا فرق میکنه خواهر من ۵. ۶ تا سقط داشته تورو خدا. براش دعا کن

من با این شرایط باشگاه هم میرم نمیدونم واقعا باردار هستم یا نه همش میخوام کاری کنم که پریود بشم که  کمر درد خیلی شدید داشتم شک کردم چون میترسم حامله باشم و زود نرم دکتر اتفاقی برام بیوفته

خب مثبته بی بی چکت عزیزم نگران نباش انقد شنیدم خارج رحمی خیلی دردناکه. ب این راحتیا نیس

خودم ۳بار تجربه داشتم اوایلش اصلا متوجه نشدم تا اینکه ۵ هفته رد رد کردم دردهای شروع می‌شد و سریع آمپول میزدم

ب دلت بد راه نده عزیزم دلم روشنه ایندفعه واقعا مامان میشی😍😍

امروز روز مادر بود اگه لایق مادر شدن باشم پس حتما روزخوبی  تست مثبت شده. ای خدا خودت کمکم کن واقعا راه آخرم آی وی اف