2777
2789
اینا رو از سرتون بندازید که کن فیکونتون می کنه اصلا بهش بها ندید

میتونستم که مینداختم داداش😂

جدی فک کردی خوشم میاد ازین حالت

میدونی اون لحظه که میگم نکنه گوشیم نیست چه شوکی بهم وارد میشه؟

تپش قلب ضربان بالا تنگی نفس....

و وقتی پیداش میکنم تو کیفم اروم میشم

لعنت به زندگی سخت که باعث شد تو سن کم درگیر این بیماریا شم

میتونستم که مینداختم داداش😂جدی فک کردی خوشم میاد ازین حالتمیدونی اون لحظه که میگم نکنه گوشیم نیست چ ...

می دونم ذهن افراد وسواس رو می شناسم چون منم اینا رو داشتم انواع و اقسام به مرور زیاد می شه به خاطر همین می گم تو نطفه خفه کنید چون ی گوشه می ذارتتون با خودش افسردگی هم ممکنه بیاره و انواع و اقسام وسواسا رو، پوستتونو می کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شروع کنید به درمان کردنش از همین استوری منم ترس از بیماری داشتم خود به خود درمان شد ولی پوستم کنده ش ...

من یکی دوساله فالو دارمش ولی خبلی تاثیری روی وسواسم نداشته،چون من ۱۲ ساله وسواس دارم دیگه خیلی شدید شده

کجا هست دوره اشون؟

تو سایتش با خودشون صحبت کنید راهنماییت می کنه من تو سایتش برای ترس از بیماری رو تقریبا ۴۰ ۵۰ روز پیش دیدم فکر کنم ۱۴۰۰ بود اگر اشتباه نکنم، نجاست پاکیش ۱۵۰۰ بود ی دوره هم بود ۳ تومن اگر اول اذر دوره وسواس خودشو شرکت می کرد ۹۹۰ بود

من یکی دوساله فالو دارمش ولی خبلی تاثیری روی وسواسم نداشته،چون من ۱۲ ساله وسواس دارم دیگه خیلی شدید ...

منم خیلی وقته دارم برای نجس و پاکیم کرده بعصی از وسواسام خود به خود خوب شدن توهین به مقدساتم کم شده  فیلم یکیو تو تلگرامشون گذاشته بودن اموزش می داد پیدا کردم روی نجس و پاکیم خیلی اثر گذاشت خدا خیرش بده من پارسال سیوشون کرده بودم که بعدا ببینم یادم رفته بود، امسال انقدر دعا کردم از دعا خواستم خدا بهم الهام کرد پیج ایشون اومد تو اکسپلورم الان چند ماهه دارم روی خودم کار می کنم خیلی بهترم زیاد قران خوندم استغفار می کنم زیارت عاشورا می خونم شکرگزاری می کنم خیلی بهترم شکر خدا

از کی شروع شده وسواست؟

تقریبا ۱۵ اینا

باورت میشه تو همون سن ی روز از بیرون اومده بودیم خونه

من کیفمو بردم اتاقم

بعد چن دیقه شوک شدیدی بهم وارد شد 

حس کردم کیفمو تو ماشین جا گذاشتم

سرم گیج رفتتتت بعد قلبم از سینم داشت میزد بیرون😂

اب قند دادن بهم 

بعد مامانم رفت واسم پیداش کرد اروم شدم

تقریبا ۱۵ ایناباورت میشه تو همون سن ی روز از بیرون اومده بودیم خونهمن کیفمو بردم اتاقمبعد چن دیقه شو ...

شاید این وسواس نباشه ها .. فکر کنم برای همه ممکنه پیش بیاد

و حتی اگر وسواس باشه هم چون مدت طولانی نیست داری حتما زود درمان میشی

من چی بگم که از ۱۰ سالگی یا ۹ سالگی دارم😫😫😫😫

منم خیلی وقته دارم برای نجس و پاکیم کرده بعصی از وسواسام خود به خود خوب شدن توهین به مقدساتم کم شده ...

چند وقت پیش من اینجا سرچ کردم ستاره جانی 

و چند نفر گفته بودن کلاهبرداره با کلی توضیحات 

و خواستن پولشونو پس بگیرن و کار به شکایت کشیده

و الان دیدم تمام اون تاپیکا تعطیل شدن!

و به جاش تاپیکای جدید اضافه شدن برای تبلیغ ایشون به طرز ضایع و واضحی که مشخص همه کاربراش فیک هستن و فقط هدفشون تبلیغ ایشون هست و من الان بیشتر حتی مشکوک شدم؛

امیدوارم که شما از اونا نباشین

و اگر خواستین بعدا دوره بگیرین با ایشون حتما خوب تحقیق کنین

چند وقت پیش من اینجا سرچ کردم ستاره جانی و چند نفر گفته بودن کلاهبرداره با کلی توضیحات و خواستن پولش ...

منم طبق گفته شما همین الان داشتم تاپیکا رو می خوندم حس تبلیغی نگرفتم، دوست عزیز من تا چیزی رو خوشم نیاد تبلیغ نمی کنم، من بابت وسواسم کار و دانشگاهم رو از دست دادم شما می خوای بهره بگیر می خواهین نگیرید به من ربطی نداره ۳۰ ۴۰ سال دیگه هم می تونید با وسواستون دست و پنجه نرم کنید همونطور که من دست و پنجه نرم کردم شما رو با بیماریتون تنها می ذارم تا هر زمان تونستید و براتون افاقه کرد و اجازه داد درمانش کنید شبتون خوش