2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درمان می شه پیج دکتر ستاره جانی رو ببینید تو اینستا کاملا درمان می کنند

من اومدم با ایشون مشاوره بردارم ولی همینجا چندنفر گفتن کلاهبردارن،نمیدونم الان قابل اعتمادن یا نه

من اومدم با ایشون مشاوره بردارم ولی همینجا چندنفر گفتن کلاهبردارن،نمیدونم الان قابل اعتمادن یا نه

کی گفته؟ چطور؟

موصوعی ازشون دیدن؟

من خودم وسواس دارم خیلی از مسایل نجاست پاکیم برطرف شده طبق استوری و پست و تلگرامشون فقط

کی گفته؟ چطور؟موصوعی ازشون دیدن؟من خودم وسواس دارم خیلی از مسایل نجاست پاکیم برطرف شده طبق استوری و ...

نمیدونم توضیحاتشون خیلی طولانی بود یادم نیست چرا دقیقا،فکر کنم اسمشون سرچ کنین توی تاپیکا میاره

من خودم ۶۰۰ دادم برای جلسه اول که فقط مشکلم رو مطرح کنم،۶۰۰ تومن برای ۳۰ دقیقه تلفنی،که کلا ۲۰ دقیقه ای تموم شد و مشاوره نبود اصلا،فقط شرح حال بود از من که مشکلم چیه و بهم گفتن ممکنه دارو نیاز باشه یا نباشه و .. ! فقط برای همین ۶۰۰ تومن دادم و بنظرم خیلی معقول نبود و گفتم لابد جلساتشونم همینطوریه 

پیش روانشناس رفتین؟

نه برم میگه قرص بخور

منم حوصلشو ندارم

ببین جدیدا دقت کردم وسواسم دارم انگار تا حدی

پیش از حد چک میکنم ی چیزاییو

مثلا میرم بیرون سوار یه وسیله نقلیه میشم فوری دست میکنم تو کیفم ببینم گوشیم هست یا کارتم....

دائم اینکارو میکنما

خودم خسته میشم دیگه

یا مثلا شبا همش تو ذهنم میگم درو قفل کردم؟

بعد میگم اره

یا مطمئن نمیشم میرم نگا میکنم ببنیم قفله

نه برم میگه قرص بخورمنم حوصلشو ندارمببین جدیدا دقت کردم وسواسم دارم انگار تا حدیپیش از حد چک میکنم ی ...

خود همین اضطراب بیماری هم وسواسه،تعجبی نداره که همراهش انواع وسواس های دیگه هم باشه،منم کل وسواس دیگه دارم غیر از این ..

نمیدونم توضیحاتشون خیلی طولانی بود یادم نیست چرا دقیقا،فکر کنم اسمشون سرچ کنین توی تاپیکا میارهمن خو ...

مثل پزشکا بعد تعیین می کنن چقدر لازمه که درمان بشین دوره اشونو بگیرید فکر کنم ۱۴۰۰ ترس از بیماری شاید خوب باشه و چرا دوره ۹۰۰ تومنیشو شرکت نکردید همه مباحثو داشت

خود همین اضطراب بیماری هم وسواسه،تعجبی نداره که همراهش انواع وسواس های دیگه هم باشه،منم کل وسواس دیگ ...

شروع کنید به درمان کردنش از همین استوری منم ترس از بیماری داشتم خود به خود درمان شد ولی پوستم کنده شد