2777
2789
عنوان

قهر پرنسسی

266 بازدید | 27 پست

شوهرم سر مسائل کوچیک قهرای بدی می‌کنه . 

دیگه دارم کم میارم ، تا الان یکبار هم نذاشتم خانوادم بفهمن چون به شدت حساسن و نمی‌خوام غصه ی منو بخورن  ،

عقده ای شدم وقتی تو فامیل میبینم خانوما قهر میکنن شوهر‌ا نازشونو میکشم خیلی غصه م میشه .

سه شب پیش سر یه چیز کوچیک ناراحت شدم متوجه نشد ولی همین که صدام کرد یکم سرد جوابشو دادم باهام قهر کرد هنوزم قهره ، حتی اگه یه ایل خونمون باشن جلوی اونا هم قهر میمونه و خیلی خجالتم میده

جرئت ندارم قهر کنم اگر قهر میکنم میاد چرتکه میندازه و ترازوی‌ منطقشو میاره وسط 

اگه قهرم احساسی باشه و منطق نداشته باشه حداقل ۴ روز قهر می‌کنه و نگاهمم نمیکنه 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز رفتم به فامیلمون سر بزنم هی میگفت شوهرم امروز دیر اومد خونه ، بعد از چند دقیقه دیدیم با گل و شیرینی اومد داخل شوهرش، خیلی براش‌خوشحال شدم اما برای خودم خیلی ناراحت شدم ، دقیقا همین زوجی که میگم جلوی خودم هزار بحث دارن اما اصلا نمی‌بینم قهر کنن و بعد از بحث مثلاً یهو حرفشون عوض میشه و یادشون می‌ره 

شوهر منم دیر اومد خونه داشتن میگفتن حتما اونم سورپرایز داره در صورتی که با اخم اومد دنبالم بردم خونه 😔

اه اه عین اکس کثافت من 

جامون عوض شده بود اوت قهر میکرد من میرفتم منت کشی

البته اون خودشیفته ام بود خودم تحقیق کردم راجب شخصیتش متوجه شدم بدبخت بینار روانی خودشیفتگی داره

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

چه گنده دماغ مرده گنده

باهاش حرف بزن بگو خجالت بکش قهر واسه کسیه که بلد نیست حرفشو بزنه اگه خیلی دوستت داره یه مدت خیلی بهش توجه کن واگه باهات قعر کرد طوری رفتار کن انگار نیست کم نیار بزار به غلط کردن بیفته

بفرما جلو ته صف مال خودمه
امروز رفتم به فامیلمون سر بزنم هی میگفت شوهرم امروز دیر اومد خونه ، بعد از چند دقیقه دیدیم با گل و ش ...

خب خودت برا خودت بخر 

گرون قیمتم وسیلع بخر بزار شوهرت بفهمه ک اگ نخره تو میخری

ببر بکونش توو چشمش بگو اینو روز زن برا خودم خریدم قشنگه؟

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚