2777
2789
عنوان

استفراغ نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 26 پست
من نگران اینم تنگی پیلور نداشته باشه...

دست از سرچ کردن های بیخود بردار طرف رفته درسشو خونده مدرک گرفته طرح گذرونده اون وقت تو فکر میکنی اون تشخیص نمی‌ده و گوگل می‌تونه بهت بگه بچه ت مشکل داره؟ تموم کن این وضعیت رو با این فرمون بخوای پیش بری هم خودتو روانی می‌کنی هم روان بچه رو داغون می‌کنی دو فردای دیگه کنار ناخن انگشتش یه خون بیاد میخواد وحشت زده بشه فکر کنه چه خبره ترس های افراطی مادر باعث میشه به بچه اضطراب وارد بشه ، دکتر برای بچه ت تشخیصی وارد کرد که کرد اگر چیزی نگفت بیخودی برچسب بیماری به بچه نزن رفلاکس رو تقریبا همه بچه ها دارن گنده ش نکن 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

عزیزم دکترش رو عوض کنمن اصلا حاضر نشدم از بچم عکس و سونو بگیرنحتما دکترش رو عوض کننوزاد شما باید پود ...

اتفاقا امروز ظهر گوشت گاو خوردم الان شیر خورده نسبت به دیروزش خیلی بیشتر بالا اورد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا امروز ظهر گوشت گاو خوردم الان شیر خورده نسبت به دیروزش خیلی بیشتر بالا اورد

خب نوزادت به محصولات گاوی الرژی داره

پنیر شیر کره بستنی گوشت گاو و گوساله انواع مغزیجات مخصوصا بادام زمینی و کنجد و...  رب گوجه سیب درختی ماست نباید بخوری باید رژیم بگیری وگرنه مجبور میشن شیر خودت رو قط کنت و شیرخشک مخصوص بخوره که بسیار بدمزه و تلخه و بچه ها نمیخورن 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

عزیزم شیر سرد میدی؟ باید دماش معتدل باشه 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

هر چی میخوری روی مزه ی سیرت اثر داره 

البته این نظر منه!

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

شاید هر چی میخوری روی مزه ی شیرت اثر میذاره مثلا شیر تلخ میشه   

بچه اولمه هیچ تجربه ای ندارم

کدوم شهری؟؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

کاملا طبیعیه 

رژیم غذایی و رعایت کن مثل شیر و ماست و کنجد و گوشت گاو و کلا محصولات گاوی نخور اصلا 

شربت گریپ میکسچر هم معجزه می کنه البته حتما با دکتر مشورت کن 

کلا اگر فرزندتان وزن گیری خوبی داشته باشه استفراغ هن بکنه ایرادی نداره 

چون‌بچه ها اکثرشون موقع تولد دریچه معده به مری شل هست و رفلاکس یه امر طبیعیه 

🌱🌱🌱🌱🌱

بچه اولمه هیچ تجربه ای ندارم

به عنوان مادری که دو تا بچه رفلکسی و هایپو الرژی را بزرگ کردم بهت بگم صبر زیادی میخواد اگر میخواهی درخواست بده شاید بتونم کمکت کنم. هنوز اول راهی صبرت رو بیشتر کن این رفلکس پروسه سخت و پیچیده ای داره باید صبور باشی و طبق دستور دکتر عمل کنی البته دکتری که حالیش باشه

من سه تا دکتر عوض کردم اخر بار بردمش کلا یزد زیر نظر دکتر افلاطونیان واقعا عالی بود بچم از اون زمان جون گرفت و رو به بهبودی رفت بدون هیچ عکس و...