2777
2789
عنوان

وقتی خدا میگه بهترشو برات در نظر گرفتم یعنی این🙂💖یعنی من

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 68 پست

برای من برعکس شد

با کسی ازدواج کردم ک دائما ورشکست شدن بابامو به رخم میکشه و همش بابت بی پول غیر مستقیم تحقیرم میکنه و رفتارایی باهام میکنه ک مطمعنم اگه بابام شرایط سابقش رو داشت جرات نمیکرد انجامش بده

پول ادما براش انگار نماد قدرتشونه…و چون میدونه ما الان قدرتی نداریم ضعیف کشی میکنه🙂

هیچوقت تو زندگیم انقدرررر بابت پول حقیر نشده بودم ک تو این زندگی شدم 

کاش خدا براش جبران کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🥺اون زن تو خونه ی خانواگی شماس یا تو شهرتونه ؟

ی روز مثل یه سیل اومدتوخونه زندگی ما و همه چیو بهم ریخت. ازاقوام درجه یکمه

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

🥺اون زن تو خونه ی خانواگی شماس یا تو شهرتونه ؟

تو خونه

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اسی برا ازدواجت دعای خاصی خوندی

چله میخوندم 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

والا منم واقعا خوشحالی شو حس کردم

به من لطف کردین حالا قراره یه روزی دوتایی عکسمونو بزارم بچه ها نظر بدن

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

برای من برعکس شدبا کسی ازدواج کردم ک دائما ورشکست شدن بابامو به رخم میکشه و همش بابت بی پول غیر مستق ...

صبر کن دنیا میچرخه.... 

به من لطف کردین حالا قراره یه روزی دوتایی عکسمونو بزارم بچه ها نظر بدن

عه چه خوب بی زحمت زودتر  ما نی نی سایتی ها رو که 

میشناسی عاشققق عکس

اگه کاربری من و یادت موند خوشحال میشم تگم کنی❤️

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

الهی که خوشبخت و سفید بخت بشی عزیزم کاش اگر واقعا جواب دیدی به ما مجردا هم یاد بدی

ببین گلم نمیدونم از کدوم چله 

اما چله حدیث کسا بعدش عاشورا بعدش حمد 

وسط چله حمد بهم خبر دادن ینفر از تو خوشش اومده و اومدن خونمون و... 

چله میخوندم

😍🥰😊💚

منم میخوام اول چله های باطل سحر بخونم بعد حرز کبیر امام جواد ( ع ) رو استفاده کنم ؛ بعد انتقامِ شرعی بگیرم از کیانی که واسم سحر درست میکنن و خریدار سحر : با زیارت عاشورا و دعای علقمه + دعای علوی مصری : تاوان که دادن و مشغول خودشون شدن بعدش چله های گشایش بخت بخونم