2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم پولاشو خرج کی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 40 پست

چرا عزیزم ایشون دست به فروشش عالیه تا حالا چندبار اینکارو کرده اما اونموقع میدونستم بدهیش چقدره و به کی بدهکاره

اما الان فقط میگه خورد خورد بدهکارم به مکانیک و بقال و چقال و اینا

حتی یکی از قسطای بانکیشو چون ضامنش مامانشه از حساب مامانش دراومدن گفتم تو مگه هرماه نمیگی قسطارو میریزم؟گف چرا؛ نشون داد گف ببین همین امروز پرداخت کردم اما باز از حساب مامانم کسر کردن(پیام اونم نشون داد)

باور کن الکی میگه منم نصفه نیمه شرایط شما را دارم فقط خوبیش اینه چون فعلا سرکار نمیرم و فقط درآمد شو ...

نه منظورم کمک نیس

ببین ما در حد ۱۲-۱۳ تومن ب باباش بدهکار بودیم که نمیگرفت پولو

تازه شوهرمم کلی سرم منت میذاشت ک آی بابام کمکم کرده و دستمو گرفته و فلان

الان اصلا مشکلی با این ندارم اگه پول باباشو داده باشه اتفاقا از خدامم هست ک دیگه منتش رو سرم نباشه

دردم اینه چرا راستشو نمیگهههه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو به فکر پرداخت بدهی پدرت هم باش یه ذره از باباش تعریف کن ببین لو میده یا نه

اگه هم مقاومت کرد ازش بپرس که چرا اینقدر خودش رو  تو سختی  قرار داده بگو من هم شریک این زندگیم اگه قراره درک کنم و  نداریات رو تحمل کنم پس باید بدونم چرا و چی رو دارم تحمل میکنم 

البته اینا رو به زبون خوش بگو از داد و هوارش هم نترس بذار خوب داد و بیداد کنه. خودشو تخلیه کنه بعد شما به سخنان آرامش بخشت ادامه بده  

چرا بنظرت انقد چندش شدن شوهر منم دقیقا اینطوریه خودش پشت سر خونواده‌ی من زر میزنه تا میخوام یک کلمه ...

شوهر من اینجوری نبود چون یبار به خاطر اونا به خاک سیاه نشستیم همه چیمونو باختیم تا دم طلاقم رفتیم

اتفاقا نفرتم داشت ازشون و زندگیمون تازه داشت جون میگرفت

اما یهویی رنگ عوض کرد شد کشته مردشون

خب بهش بگو خریدا خونه با من پول گوشت مرغ یا هرچیزیو بگیر ازش بعد ب جا دو کیلو گوشت یه کیلو بخر بگو خ ...

واسه خونه ام خرید درست حسابی نمیکنه تا پول دستش بیاد خودش میره تیکه تیکه چیزای واجبو میخره 

میگم این دوماهه اینجوری شده چون باز با باباش جیک تو جیک شدن نمیدونم چ غلطی داره میکنه 

شوهر من اینجوری نبود چون یبار به خاطر اونا به خاک سیاه نشستیم همه چیمونو باختیم تا دم طلاقم رفتیماتف ...

عجیب !

یکی گفت یهو دیدی یکی بطور عجیبی رنگ عوض کرد مطمئن باش دعا طلسم تو کاره

جدیدا یه عشق عجیب غریب و اتشین نسبت به خونوادش پیدا کرده انگار چیز خورش کردن قبلا خیلی راحت این چیزا ...

خرجی خود خونه رو حساب کردی،؟

اگه دو نفر هستید حداقل ۱۵ تومن خرج ماهانه ست

بهش بگو به فکر پرداخت بدهی پدرت هم باش یه ذره از باباش تعریف کن ببین لو میده یا نهاگه هم مقاومت کرد ...

امروز وقتی پرسیدم بدهیت چیه داد و بیدار کرد که تو یکیشو میدونی ده تاشو نمیدونی؛میبینی که حقوق برام کم میریزن با این گرونیا نمیرسونم تیکه تیکه به مکانیک و بقال و چقال اینا بدهکارم هرکی زنگ میزنه پولشو میخواد از خجالت میمیرم

بعدم دوتا بارم کرد و رفت گوشیشو فروخت 

وقتی برگشت برام گل گرفته بود مثلا برا روز زن😏گفت ببخشید واقعا مجبور شدم ک اینکارو کنم منم حرف نزدم باهاش

اما فردا میخوام بگم بشین منطقی حساب کتاب کن ببینیم چقد ورودیت بوده و چقد خروجیت

عجیب !یکی گفت یهو دیدی یکی بطور عجیبی رنگ عوض کرد مطمئن باش دعا طلسم تو کاره

خیلیا بهم گفتن

تو این دوماه هربار تاپیک زدم ۹۰ درصد همینو گفتن 

خودم خیلی دعا خوندم برای باطل کردن سحر اما جواب نداد دعانویسم نمیشناسم بخوام برم پیشش

خرجی خود خونه رو حساب کردی،؟اگه دو نفر هستید حداقل ۱۵ تومن خرج ماهانه ست

واسه خونه هیچ چیز خاصی نگرفته ک هزینه ی بالایی داشته باشه

مثلا نهایتا تخم مرغ و ماکارونی و این چیزا

که ته تهش ۵ تومنم خرج نکرده من حالا ترکوندم این مبلغو گفتم

چون از قبل داشتیم بابامم کلی گوشت و برنج و اینا گرفته بود برامون