2777
2789

دوماه بود به لطف خونوادش اختلاف و سردی بینمون افتاده بود همش بهونه میگرفت واسه همین بهش گیر نمیدادم از حساب کتاباشم خبری نمیگرفتم…

اما الان واقعا مغزم دارم سوت میکشه این ماه حدود ۲۵ تومن تیکه تیکه پول دستش اومد گفت دادم به قرضا و بدهیا؛قبول دارم بدهی داشت به چند نفر و قسطامونم حدودا ۹ تومنی میشه اما امروز باز رفت گوشیشو فروخت گفت به چند نفر بدهکارم آبروم میره پولشونو ندم بعد فهمیدم این ماه اصلا قسطارم نریخته

پس این وسط این همه پول کجا رفته؟!تا اونجایی ک خودم پیگیری کردم فقط نصف بدهیاشو داده

میدونم پای شخص سومی وسط نیس چون شخص سوم زندگیه ما اکثرا باباشه که غیرمستقیم جیبمونو میزنه اما الان واقعا برام سوال شده این همه پول کجا رفته؟

چجوری ازش بپرسم که پاچمو نگیره امروز تا یه کلمه گفتم واسه کدوم بدهی گوشیتو میفروشی دادش رفت آسمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمال قوی داده بدهی شخص سوم

به باباش بدهکاره اما میگفت ازم نمیگیره حتی کلی سرم منت گذاشت ک بابام فلان قدر کمکم کرد

دردم همینه ک راستشو نمیگه حداقل بگه دادم ب بدهی بابام از خدامم هس ک دیگه سرم منتی نباشه

غیر مستقیم بگو بابات تو گلوش گیر نکنه😂😐

جدیدا یه عشق عجیب غریب و اتشین نسبت به خونوادش پیدا کرده انگار چیز خورش کردن قبلا خیلی راحت این چیزارو میگفتم الان کافیه لب باز کنم تا سرمو ببره😐انقد عصبی میشه داد و بیداد راه میندازه

واسه همین حوصله وحشی شدنشو ندارم 

باور کن الکی میگه منم نصفه نیمه شرایط شما را دارم فقط خوبیش اینه چون فعلا سرکار نمیرم و فقط درآمد شوهرم هست و کلی اجاره و قسط جایی برای کمک نمی مونه شوهرم می بینه پدرش درآمد داره ولی ولش می کردم همین یک ذره پس انداز هم نداشتیم

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
توام خرجتو ببر بالا تا کش بیاره از فشار

دلت خوشه خواهر

ماهانه بهم یه پول خیلی کمی میداد ک همه بدبختیامو باید با اون راه مینداختم الان دوماهه همونم نمیده اعتراضم میکنم میگه میبینی ک وضعیتمو درک کن

جدیدا یه عشق عجیب غریب و اتشین نسبت به خونوادش پیدا کرده انگار چیز خورش کردن قبلا خیلی راحت این چیزا ...

چرا بنظرت انقد چندش شدن شوهر منم دقیقا اینطوریه خودش پشت سر خونواده‌ی من زر میزنه تا میخوام یک کلمه بگم افسار پاره می کنه 😔

همین که داد میزنه و کولی بازی درمیاره یعنی یه ریگی تو کفشش هست به احتمال زیاد برای خونواده ش داره خر ...

مطمعنم ک این پول داره جای دیگه خرج میشه

اما دردم اینه عین ادمی زاد نمیگه داره چ غلطی میکنه و نمیدونم چجوری از زیر زبونش بکشم

دلت خوشه خواهرماهانه بهم یه پول خیلی کمی میداد ک همه بدبختیامو باید با اون راه مینداختم الان دوماهه ...

خب بهش بگو خریدا خونه با من پول گوشت مرغ یا هرچیزیو بگیر ازش بعد ب جا دو کیلو گوشت یه کیلو بخر بگو خودمم فلان چیزو نیاز داشتم نشد دوکیلو بخرم مثال دارم میزنما