2777
2789
عنوان

شوهرم توقع داره برا روز زن به مامانش زنگ بزنم🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 35 پست

همراه با شوهرت برید خونه شون یه شیرینی هم دستت بگیر ببر بگو روزت مبارک تمام دیگه زنگ زدن اختصاصی هم نیاز نیست 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر میخوای احترام مامانت همچنان حفظ بشه و سالهای بعد بازم از داماد هدیه خوب بگیره زنگ بزن.معمولا مردها چشمشون به رفتار زن با خانوادشونه.وقتی با یک زنگ کوتاه میتونی شوهرتو خوشحال کنی چرا نکنی

ب خاطر همسرت

فردا شب آخر شب بگم وااای عزیزم یادم رفت زنگ مامانت بزنم 😃؟؟؟ 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

زنگ بزن پیش همسرتم زنگ بزن

🥲 خب اومدیمو یه تیکه ی سنگین پروند! جلو شوهر نباشه بهتره که بتونم یه جوابی بدم 😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

شما که انقدر خانمی و محجوب به حیایی که حتی پیش همسرت گلایه نکردی و دلشو چرکین نکردی نسبت به مادرش و حاشیه درست نکردی واقعا عجیبه چرا زنگش نمیزنی

بهش زنگ بزن و خرف همسرتون زمین ننداز.از بزرگی شما چیزی کم نمیشه که بیشترم میشه🥰

یا باید همه چی رو بدونه تا تو از چشمش نیفتی یاباید زنگ بزنی

اره راس میگیا 🤔🤔🤔

🥲 خب اومدیمو یه تیکه ی سنگین پروند! جلو شوهر نباشه بهتره که بتونم یه جوابی بدم 😂

خب تو جواب نده شوهرتم بشنوه ک مادرش چی میگه 

دیگ توقع نداشته باشه ازت

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
اگر همسرتون برای مادر شما کادو خریده زشته زنگ نزنیدرفتار آدم انعکاس درون آدم هست که درون آدم شامل فر ...

اوهوم! من یه آدم با شعور و با شخصیت و با فرهنگم😀😎 پس زنگ میزنم 

ولی ایشالله که در دسترس نباشه 😂😂😂

خب تو جواب نده شوهرتم بشنوه ک مادرش چی میگه دیگ توقع نداشته باشه ازت

پس زنگ بزنم و بذارم رو بلندگو 😈😈😈😈 چون محاله یه چیزی نگه