2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کتاب ژنتیک چشم صفخش رو هم خودت پیدا کن

عزیزم اینطوری رفرنس نمیدن. کتاب رو با اسم نویسنده، مترجم و شماره چاپ معرفی میکنن.

بگذریم این کتاب چاپ سال 81 یعنی 22 سال پیشه و در حال حاضر با دستاوردهای جدید، از اعتبار علمی کافی برخوردار نیست.

اصلا چطور این کتاب رو خوندید در حالی که حتی نمیدونید رنگ چشم به راحتی و اغلب حداقل تا سه نسل منتقل میشه؟ این تو کتاب دبیرستان تجربیه.

تهدید میکنید میذارم فلان جا چون دچار تعصب شدید هستید که درست میگید ولی با کمال احترام؛ تعصب به هر شکل و در هر زمینه‌ای، ریشه ای جز جهل و حماقت نداره.

حالا میاید با توهین ریپلای میزنید که تو گفتی نوشابه سیاه میکنه!!!! با دقت بخونید من چنین چیزی نگفتم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم اینطوری رفرنس نمیدن. کتاب رو با اسم نویسنده، مترجم و شماره چاپ معرفی میکنن.بگذریم این کتاب چاپ ...

واقعا  متاسفم ،

شما اگه  کتاب بخون  بودین  اینجا  نبودین . 

از دو تا پزشک بپرسین بهتر نیست ؟ 

.
واقعا متاسفم ،شما اگه کتاب بخون بودین اینجا نبودین . از دو تا پزشک بپرسین بهتر نیست ؟

این چه ربطی به حرف من داشت؟

من کی گفتم کتابخونم؟!!! کو؟

شما همچین ادعایی داشتید ولی حتی دو خط کامنت رو هم درست نمیخونید.

پزشک بهتون گفته رنگ چشم فقط از والدین به ارث میرسه؟! اینو از یه دیپلم تجربی هم بپرسید بهتون میگه اشتباهه پزشک نمیخواد.

یک درصد اینکه هول جواب دادن و توهین و تهدیدید رو صرف مطالعه نه، فقط فکر کردن بکنید. البته اینم به من ربطی نداره همونطور که وایتکس خوردن استارتر نداره ولی کسی که اینقدر ادعا داره و این همه مزخرف میگه واقعا رو اعصاب و مایه شرمه. که البته ظاهر سرکار به جای شرم فقط حس تاسف دارید اونم برای بقیه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فقط از طریق وارثت منتقل میشه کتاب نمیخونین ؟؟

ببخشید منظورتون چیه ؟

من اصلا قصد بارداری ندارم ! اما بالاخره یه روزی خواسته یا ناخواسته باردار میشم؛ منم برام سوال بود که واقعا تاثیر داره یا نهههههه!