2777
2789

😂😂😂 بگو بهشون شما میدونید چیا سیاه میکنن لطفا چیزایی که سفید میکنن هم بگین شیطوناااا😁🤣🤣🤣 

نوش جونت تا الان هرچی خوردی استرس نگیر بابت گذشته الان میوه جات و سبزیجات بیشتر استفاده کن ژنتیک قوی ترین عامل توی رنگ پوست و چهره و هوش خیلی سخت نگیر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگه تجربه شو داری میشه بگی برای چشم رنگی و سفید شدن پوست چی باید مصرف کرد ⁉️ و از ماه چندم

چشم رنگی ک به باباش رفته

اما بچم خیلی سفید شد ... تو فامیل اینطوری نداریم ما 

ادویه و ترشی و چیپس و پفک و..( اشغال

)اصلا نمیخوردم .. اصلنا 

روغن زیتون روزی یه قاشق بخور برای پوست ومو 

هرچیزی که برای کبد مفید باشه وخون رو پاکسازی کنه پوست بچه رو روشن‌میکنه

نوشابه قند داره بهتره نخوری

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خانوما تغذیه روی حتی پوست و رنگ چشم نوزاد اثر داره یا ژنتیکیه فقط؟؟

والا یکی از فامیلامون گالن گالن آب دریا میخورد و غذاهای دریایی که چشم بچه اش آبی بشه مشکی پر کلاغی شد!!! اونوقت خاله خودم سر دخترش ویار شدددید داشت هیچی جز سیب زمینی آب پز نمیتونست بخوره تا آخر بارداری مدام بالا میاورد بیچاره دخترش از هممون خوشگل تره چشماش عسلی سبزه(بابابزرگش اون رنگی بود) دیگه من به ژنتیک ایمان آوردم حالا چند درصد شانس بیارن تو ژنتیکشون باشه یهو بروز بده مگرنه امکان نداره یه رنگ پوست یا چشمی تو ژنتیک نباشه بخاطره یه غذایی بوجود بیاد !!!

بیخیال عزیزم اینا همش چرته 

من زنداداشم فقط میخورد نعنا 

چندین نفر گفتن بچت سبزه میشه ولی بچش سفید و مو روشن 

دختر خالم هم همش زغال اخته میخورد گفتن بچه سیاه میشه 

اونم بوره 

ژنتیک خیلی خیلی تاثیرش زیادتر از ایناست 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20