2777
2789

واقعا نمیدونم چرا همه اینقدر گارد دارن ک حتی حاضرن اون حال بدشونو تحمل کنن ولی حاضر نیستن ی بار هم برای امتحان شده برن پیش روانپزشک

عزیزان اگر کسی با روانپزشک و قرص مشکلش بدتر شده ب این معنی نیست ک روانپزشک رفتن بده ن ب خاطر اینه ک دکترش دکتر خوبی نبوده

وگرنه خیلی ها هم هستن ک مشکلشون با روانپزشک حل شده

مثلا من مامانم وقتی کوچیک بودم آنقدر حالش بد بود ک میگه روزی ۱۰،۱۵ تا قرص می‌خورد.. اینطوری بود ک یادمه ی روز وسط عروسی بودیم ک مامانم خوابش برد فرض کنید توی اون سروصدا.. یا میگه حتی دوست نداشتم بچه هامو ببینم و میخاستم برم توی ی اتاق و فقط جیغ بکشم.. ب این شدت حالش بد بود.. ولی الان فقط ی دارو میخوره ک خداروشکر خیلی خیلی بهتر شده

و من خودم مشکل وسواس فکری داشت بیچارم میکرد و الان فقط با ی قرص حالم خیلی تغییر کرد

قرص من حتی از خیلی غذاهایی ک در طول روز میخوریم غوارضش کمتره و الا خیلی از قرصا هستن ک حتی اعتیاد آور هم نیستن

حتی اگه یکم عوارض هم داشته باشه قطعا عوارض اش بیشتر از عوارض استرس و اضطراب و افسردگی ک کل بدند نابود میکنه نیست.. من فقط در مدت یک ماه صورت و گردنم بدجور جوش جوشی شد.. اعصابم آنقدر ضعیف شد ک با کوچکترین صدا ده متر میپرم..

درضمن قرار نیست همیشه قرص بخوریم منم قبول دارم بعد قطع قرص شاید دوباره ب حالت اول برگردیم ولی ببینید قرص میخورم ک یکم حالمون اوکی بشه تا شرایط رفتن پیش روانکاو و روانشناس را داشته باشیم تا مشکلمون ریشه ای حل بشه.. چ بسا ک ب کمک همون قرص درصد زیادی از مشکلمون هم حل بشه

ولی یادتون باشه ک پیش روانپزشک خوب برین

. روانپزشک خوب زیاد واستون قرص نمی نمیشه و سعی میکنه تا جایی ک امکانش هست قرص هایی با عوارض بیشتر و اعتیاد آور ننویسه

ب امید روزی ک این فرهنگ سازی انجام بشه ک روح و روان آدمی هم نیاز ب دارو داره😘

کاملا باهات موافقم. روان آدم هم گاهی مثل جسمش احتیاج به دارو داره. و دارو زیر نظر دکتر نه خطری داره نه اعتیادی. مسئولیت و کنترلش با دکتره. کسایی که نتیجه نمی گیرن خودسر شروع می کنن. خودسر قطع می کنن. اگه دارویی بهتون نساخت یا عوارضی داشت کافیه به دکتر بگین. اگه مدت طولانی نتیجه نگرفتین دکتر رو عوض کنین.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید چون نتیحه نگرفتن

خب کلا داروی های اعصاب همین طوری ان..  باید کلی آزمون خطا کنن ببینن کدوم بهشون میسازه.. یعنی باید صبر داشته باشن

من خودم مدت یک ماه و نیم ی قرص معروف ک همه میگن عالیه رو خوردم ولی واسم هیچ تاثیری نداشت.. بعد رفتم دکتر و قرصمو عوض کرد و خداروشکر بهم ساخت

خب کلا داروی های اعصاب همین طوری ان.. باید کلی آزمون خطا کنن ببینن کدوم بهشون میسازه.. یعنی باید صب ...

من دوسال قرص خوردم هیچکدوم بهم نساخت دکترم هم میگفت تحمل کن یه مدت بخوری بهتر میشی بهترم نشدم 

اکثر مشکلات ما با قرص حل نمیشن مثه پول، رتبه کنکور ، خانواده، خیانت...

آفرین دقیقا.فکر میکنن خیلی خطرناکه قرص اعصاب بخورن.مثل دندون درد یا سردرد یا معده درد که میری دکتر قرص میخوری روانپزشک هم قرص میده که حالت خوب بشه همه داروها عوارض دارن حتی استامینوفن یا مکمل های تقویتی...

من دوسال قرص خوردم هیچکدوم بهم نساخت دکترم هم میگفت تحمل کن یه مدت بخوری بهتر میشی بهترم نشدم اکثر م ...

آره خب قرار نیست مشکلاتمون با قرص خل بشن

ولی قرص کمک میکنه ک نسبت ب اوت مشکلات یکم بیخیال تر باشیم و کمتر استرس بگیریم تا بتونیم منطقی تر فکر کنیم

آخه عزیزم💔دکترت رو هم عوض کردی؟شاید دوز دارو مناسب نبود یت هزار تا دلیل دیگه ممکنه داشته باشه ازت نقشه مغزی گرفت؟

آفرین دقیقا.فکر میکنن خیلی خطرناکه قرص اعصاب بخورن.مثل دندون درد یا سردرد یا معده درد که میری دکتر ق ...

اوهوم .. تاثیری ک استرس روی آدم داره رو هیچی نداره

چون تاثیری ندیدم

یعنی همه دارو ها رو امتحان کردیت و تاثیری ندیدین؟

آخه هر دارویی ب همه نمیسوزه..  من خودم یک ماه و نیم ی دارو معروف ک همه میگن عالیه خوردم ولی تاثیر نگرفتم.. رفتم دکتر و دارمو عوض کرد و خداروشکر این بهم ساخت