2777
2789
عنوان

میخوام دوباره درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 126 پست
همچنین عزیزم.مطمعنم شماهم به چیزی که میخواین میرسید.

عه شما مشاوره میخونید چه خوب بعد مدت ها تونستم کسی رو پیدا کنم که مشاوره بخونه عزیزم شما چه گرایشی رو برای ارشد انتخاب کردید راضی هستید الان مشغول به کار هستید با علاقه اول وارد شدید من بین دوتا رشته تاریخ و مشاوره موندم البته به تاریخ علاقه بیشتری دارم اما خب میترسم پشیمون بشم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
عه شما مشاوره میخونید چه خوب بعد مدت ها تونستم کسی رو پیدا کنم که مشاوره بخونه عزیزم شما چه گرایشی ر ...

بله عزیزم

گرایش ارشدم خانوادست.

اوایل نه همینجوری تو انتخاب رشته زده بودم بعدا اومدم دیدم چقدر خوشم میاد ازین رشته و ادامه دادم.

فعلا نه مشغول کار نیستم  ولی کار هست ، مخصوصا باسواد باشی.

من فعلا یکسالی مشغولم بعدا میرم سراغ کار.

بین تاریخ و مشاوره ، مشاوره حیطه شغلیش بیشتره دستت بازتره

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزمگرایش ارشدم خانوادست.اوایل نه همینجوری تو انتخاب رشته زده بودم بعدا اومدم دیدم چقدر خوشم می ...

خیلی خیلی ممنونم که سوال هام رو جواب دادید چه خوب انشاالله همیشه موفق باشید منم با یه روانشناسی آشنا هستم که گفت اگر میخوای وارد این رشته ها بشی روی کمک من حساب کن اما من یه دوره کارگاه طرحواره درمانی رفتم مطالبش خیلی کاربردی بود اما دوست نداشتم مباحث تخصصیش رو به نظرتون مشاوره کودک چطوره عاشقققق بچه هام 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
خیلی خیلی ممنونم که سوال هام رو جواب دادید چه خوب انشاالله همیشه موفق باشید منم با یه روانشناسی آشنا ...

خواهش می کنم. موفق باشی عزیزم♥

کودک هم اگه علاقه داری خوبه. کلا به هر حوزه ای که علاقه داری بری و باسواد بشی عالیه.

ولی کارگاه اینا از الان زیاد لازم نیست اکثرا میگن برید دانشگاه بعد دروس تخصصی رشته رو خوب بخونید

از ترم های اخر کارشناسی کم کم کارگاه اینارو شروع کنید.

از اول بری کارگاه ممکنه مطالب برات گنگ‌باشن 

اول کتاب بعد کارگاه

خواهش می کنم. موفق باشی عزیزم♥کودک هم اگه علاقه داری خوبه. کلا به هر حوزه ای که علاقه داری بری و باس ...

خیلی خیلی ازتون ممنونم که کمکم کردید اجرتون با حضرت زهرا من کارشناسیم یه چیز دیگه هست ارشد مشاوره بخونم یا دوباره از اول کارشناسی مشاوره رو شروع کنم؟

خیلی خیلی ازتون ممنونم که کمکم کردید اجرتون با حضرت زهرا من کارشناسیم یه چیز دیگه هست ارشد مشاوره بخ ...

خواهش میکنم. مرسی از دعای قشنگت😍♥

نههه اصلا به کارشناسی برنگرد ۴ سال از اول نخون.

برای ارشد بخون 

تو ارشد خیلیا تغییر رشته میدن‌ نگران هم نباش

خواهش میکنم. مرسی از دعای قشنگت😍♥نههه اصلا به کارشناسی برنگرد ۴ سال از اول نخون.برای ارشد بخون تو ا ...

😘♥️

بازم ممنون از راهنماییتون خیلی کمکم کردید🥺😘♥️