2777
2789
عنوان

میخوام دوباره درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 126 پست
مرسی مهربونم♥️یعنی اینکه نشینی با مراجعه کننده گریه کنی و خودت آشفته بشی و ذهنت تا چند روز درگیر همو ...

نه نه فک نمیکنم اینطوری باشم من فقط وقتی عادت میشم یکم زود رنج میشم ولی برای پیش اومده بیان باهام حرف بزنن ولی گریم نمیگیره حتی یه بار تلاش کردم گریه کن با آبجیم ولی نشد😅🤪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی شوهرت مخالفه کار کردنه بازم ثمره ای نداره که

نه اگه بتونم بخونم ببینه واقعا دارم به یه جایی میرسم بعدم اگه اوکی بشه ارشد یا دکترا بگیرم بعد ساعت کاریش دست خودمه اون نگرانه که به خونه زندگی لطمه ای بخوره 

بعدم من نمیتونم تمام خودم رو وقف همسر و خونه داری کنم این ظلمه

خیلی ممنون خیلی روان و گویا نه من آوا علاقم هس بعد مرحله بعد پول که خب الان برای هر کسی مهمه ولی خیل ...

من خودم دانشجوی روانشناسی ام

آخرای کارشناسیمه 

اولش صرفا واسه این روانشناسی رفتم که یه چیزی خونده باشم و یه مدرکی بگیرم

ولی وقتی واردش شدم همه چیز متفاوت شد

و باز آشنایی با یه استاد زندگی منو تغییر داد

اینجوریه که خارج از دانشگاه تراپی دریافت میکنم و طبق برنامه سوپروایزری جدی قرار گرفتم

برای کار هم حداقل مدرکی باید داشته باشی ارشد هست

بهتره همزمان که کارشناسی میخونی درباره علاقه ات تحقیق کنی

اینکه میخوای توی چه طیفی مراجع ببینی رو بفهمی

مثلا کودک؟ نوجوان؟ زوج؟ خانواده؟ اختلالات بالینی؟ 

و رویکرد درمانیت رو هم مشخص کنی

بعد خارج از دانشگاه توی این زمینه ها دوره ببینی و مهارت کسب کنی

و یه استاد داشته باشی که تحت نظرش سوپر وایزری بگذرونی

بهت نظارت کنه و ایراداتت رو بگه

و درمان هم که گفتم حتما باید دریافت کنی

و البته خیلی مهمه واقعا طرف درمانگر باشه

من خودم درمان تحلیلی میرم؛ الان حدودا یک سال شده که هر هفته میرم

یه استادی دارم با اینکه تو ایران نظیرش کمه اما اونم ۱۰ ساله که داره درمان دریافت میکنه

میخوام اهمیت درمان دریافت کردن رو بگم

ان شاءالله که موفق باشی

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
نه اگه بتونم بخونم ببینه واقعا دارم به یه جایی میرسم بعدم اگه اوکی بشه ارشد یا دکترا بگیرم بعد ساعت ...

میدونم چی میگی ولی ذات ادما عوض نمیشه شاید بددله شایدم نمیخواد تو موفق شی در هر صورا اول اتمام حجت کن بعد 

من خودم دانشجوی روانشناسی امآخرای کارشناسیمه اولش صرفا واسه این روانشناسی رفتم که یه چیزی خونده باشم ...

خیلی خیلی ممنون منم اگه جدی باشم همه اینکارارو میکنم 

فقط یه چیزی شما متاهلی

تو این زمانی که گذاشتی برای من که خانه دارم فعلا این کار رو پیشنهاد میکنی؟

سختیهاش قبلشه یا بعدش البته فک میکنم قبلش باشه بعدش اگه اوکی باشم دیگه راحت تره 

فقط میخوام بدونم راضی هستی به منی که گفتم شوهرم دوس نداره زیاد بیرون باشم پیشنهاد میکنی؟

بعد اگه همه اینا که گفتی انجام بدم وقتی مطب بزنم زمان بیشتری میتونم پیش خوانواده باشم ؟

میدونم چی میگی ولی ذات ادما عوض نمیشه شاید بددله شایدم نمیخواد تو موفق شی در هر صورا اول اتمام حجت ک ...

آره باهاش حتما حرف میزنم ولی نه شوهرم به خاطر اونا نیس به خاطر اینه که می‌ترسه که نتونم تمام وقتم رو در اختیارش باشم هر وقت میخواد باشم یکسره خونه باشم از این میترسه

من خودم دانشجوی روانشناسی امآخرای کارشناسیمه اولش صرفا واسه این روانشناسی رفتم که یه چیزی خونده باشم ...

چه خوبه داری تموم میکنی چند سالته 

مسیرش چقدر سخت بود؟

امیدوارم موفق باشی همیشه😍

در مورد درآمدش هم بهم میگی عزیزم

نه نه فک نمیکنم اینطوری باشم من فقط وقتی عادت میشم یکم زود رنج میشم ولی برای پیش اومده بیان باهام حر ...

پس روحیاتتون میخوره عزیزم مقاوم هستید انشاالله همیشه موفق باشید ♥️

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
پس روحیاتتون میخوره عزیزم مقاوم هستید انشاالله همیشه موفق باشید ♥️

قربونت برم عزیزم 

امیدوارم حالت اوکی بشه به زودی 

از کمکات ممنونم 

بازم دوس داشتی بهم کمک کنی در مورد درآمدش وهزینه هایی که شما دادی و... بهم بگو 🥰

خیلی خیلی ممنون منم اگه جدی باشم همه اینکارارو میکنم فقط یه چیزی شما متاهلیتو این زمانی که گذاشتی بر ...

بله متاهلم و الان پسرم دو سالشه

من همسر خیلی همراهی دارم

تا حد خیلی زیادی مدیون صبر و همراهی اونم

خیلی جاها براش کم گذاشتم

ولی دارم سعیم رو میکنم که جبرانش کنم

اگه میخوای بخونی به نظرم دانشگاه رو مثلا مجازی انتخاب کن که لازم نباشه دانشگاه بری

ولی خودت باید تو خونه پیگیر باشی و زمان بذاری برای یادگیری

و اینکه هزینه دانشگاه و کتاب و کلاسات و تراپی و دوره هات و همه رو باید خودت بدی

وگرنه اگه همسرت بده از یه جایی به بعد که دلش نخواد بری از همین هزینه محرومت میکنه و تو هم هیچکاری نمیتونی بکنی

اگه همسرت حساسه بهتره از همین اول باهاش صحبت کنی یه چشم انداز بهش بدی که توی مسیر چه اتفاقایی میوفته چه کارایی قراره بکنی چه زمانی میخوای بذاری و ...

و خلاصه رضایتش رو بدست بیاری و بعد شروع کنی

که اگه وسط راه مخالفت کرد بگی با رضایت خودش شروع کردی

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
بله متاهلم و الان پسرم دو سالشهمن همسر خیلی همراهی دارمتا حد خیلی زیادی مدیون صبر و همراهی اونمخیلی ...

آره کاملا موافقم واقعا برات خوشحالم آره واقعا قدر شوهرتو بدون 

منم باهاش حرف میزنم حتما 

بعد اینکه درمورد هزینه هایی که کردی چقدر بوده کلا میانگین 

و اینکه دوره ای که بچه دار می‌شده سختیش چجوری رد کردی و ادامه دادی

و اینکه اگر مجازی باشه برام که عالی میشه دانشگاه مجازی انجام بدم که خیلی خوبه بعد این روی هزینه تاثیر نداره ؟

چه خوبه داری تموم میکنی چند سالته مسیرش چقدر سخت بود؟امیدوارم موفق باشی همیشه😍در مورد درآمدش هم بهم ...

۲۳ سالمه

نه هنوز اول راهم

خب سختیاش که هست...

بیشتر سختیاشم فعلا مربوط به درمان خودمه

مثلا اولش فکر میکردم یه آدم با روان سالمم و خیلی خوبم ولی یکی یکی اختلالات خودمو دارم تو درمان میفهمم و یه جاهایی رو به شدن با واقعیت خیلی سخت و دردناک بوده و خیلی جاهام گریه کردم

درمورد درآمد اطلاعی ندارم دقیقا

بسته به تعداد مراجعانت و حق ویزیتت متفاوت میشه

اگه کارگاه بذاری یا دوره خاصی برگزار کنی اونم همونطور

خلاصه میتونه درآمد خوبی داشته باشه ولی قبل رسیدن به درآمد خودت خیلیییی باید هزینه کنی

جزو رشته های پرخرجه روانشناسی

۲۳ سالمهنه هنوز اول راهمخب سختیاش که هست...بیشتر سختیاشم فعلا مربوط به درمان خودمهمثلا اولش فکر میکر ...

وآقایی من ۲۲ سالمه کاش از اول درست انتخاب میکردم😔

ولی اشکال نداره اگه تصمیمم قطعی بشه همه چی اوکیه به لطف خدا انشاالله 

وآقایی من ۲۲ سالمه کاش از اول درست انتخاب میکردم😔ولی اشکال نداره اگه تصمیمم قطعی بشه همه چی اوکیه ب ...

اشتباه شد وااای میخواستم بنویسم نه آقایی😅