2777
2789
عنوان

اگر یه مردی ازدواج کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر آدم بخواد می‌تونه مثلا با ندیدنش فضا محیا نشه و اینکه خونه مکان امن و آرومی باشه

ولی خب گناه اون زن چیه که بین ایناست 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

نه باباصرفا یه مرد فوضول و کودنه و اصلا باهوش و زیرک نیست یه مرد خنگ و فوضول که میخواد آمار بگیره از ...

اها خب یکم میشه اینجوری فکر کرد ولی بازم فکر به یه سمت دیگه میره 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

اها خب یکم میشه اینجوری فکر کرد ولی بازم فکر به یه سمت دیگه میره

خیالت راحت 

صرفا فوضول و کودنه

اگر کودن نبود همچین سوالی رو نمی پرسید که حساس بشی

مردا خیلی خنگن

🌺good vibes only🌺
به عهده همون مرد هست خانومش قرار نیست تاوان نرسیدن این به عقشو پس بده خانومش زندگی خودشو بکنه زمان ح ...

درسته حرف منم همینه گناه اون خانم چیه اون که به زور نیومده بین اینا 

خیالت راحت صرفا فوضول و کودنهاگر کودن نبود همچین سوالی رو نمی پرسید که حساس بشیمردا خیلی خنگن

هوف مردا اصلا به احساسات طرف نگاه نمیکنن نسنجیده حرف میزنن فکر نمیکنن که شاید اونم ناراحت شه