2777
2789
عنوان

به نظرم شوهر کردن هنره

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 72 پست

همین کافیه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط به پیشرفتش حسودی میکنم ولی مجرد و تنها و بی شوهر و بچه استچه فایدهاگه خواستگار داشت شوهر میکرد م ...

ولی مت خواستگار هم خیلی زیاد داشتم

یکی از بهتریناشون مهندس عمران بود ماهی ۳۰ تومن حقوق ثابت

ماشین داشت

قدشم ۱۸۵ بود

چشم آبی

خوش هیکل

فقط خونه نداشت که اونم قول داده بود بگیره ولی من اصلا برام مهم نبود‌ چون نمیخواستم ازدواج کنم

تو بگو پسر ایلان ماسک

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

موفق باشی عزیزم

همچنین عزیزم💖 به خواسته های خیرت برسی

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکم از مدل زندگیت میگی؟ سبک لباس پوشیدنت؟ چه امکاناتی یرای بچه هات فراهم کردی؟ چندبار درسال مسافرت میری ؟  درماه چندروز میرید رستوران؟ چه تفریحاتی داری؟ زندگیت با شوهرات عاشقانست؟ به سلیقه هات احترام میذاره؟  ارزوهات چی هستن؟ خیلی از افرادی که ازدواج نکردن و میگن دوست داریم ازدواج کنیم منظورشون این نیست سبک زندگیشون مثل شما باشه و شاید دوست نداشته باشن یه روز جای شما باشن

پس چرا به دوستت که مجرده و دکترا داره و خیلی با انگیزه ست حسادت میکنی؟قصد توهین به هیچ وجه ندارم صرف ...

دقیقا چون حالش خوب نیست اومده با این تاپیکا خودشو آروم کنه. بالاخره هرکسی یه مُسَکِنی داره😂

وگرنه کسی که حالش با خودشو زندگیش خوبه اصلا به این فکر نمیکنه که سبک زندگیه بقیه چطوره

شوهر خوب پیدا کردن بله

مهم ازدواج کردن و بچه دار شدن نیس،مهم اینکه با کی ازدواج میکنی

خیلی دخترا سن بالا ازدواج میکنن ولی هیچوقت شوهرشون خیانت نمیکنه مثل مال شما

بهتره اینقد با شوهر کردن فخر نفروشی و دخترای سن بالارو با لقب ترشیده اسم نبری،همین نشون میده خیلی عقده ای هستی وگرنه ادم خوشبخت جار نمیزنه 

یکم از مدل زندگیت میگی؟ سبک لباس پوشیدنت؟ چه امکاناتی یرای بچه هات فراهم کردی؟ چندبار درسال مسافرت م ...

من مرتب رستوران و اینا نمیرم اما همدم دارم بچه دارم عشق هست تو زندگیم

من مرتب رستوران و اینا نمیرم اما همدم دارم بچه دارم عشق هست تو زندگیم

حرف کلیتو میفهمم که خودمم قبول دارم عشق خیلی خیلی مهمه حتی از همه‌ی اینا

ولی این حرف شما برای همه صدق نمیکنه

فقط به پیشرفتش حسودی میکنم ولی مجرد و تنها و بی شوهر و بچه استچه فایدهاگه خواستگار داشت شوهر میکرد م ...

خب خداروشکر یک عدد شوهر کنار خودت داری فکرکنم جنبه مجردی نداشتی وگرنه خدا میدونست بخاطر شوهر نداشتن چه رفتاری بااطرافیانت داشتی

شوهر کردن هنر نیست 

من درس خوندم و کار کردم بعد ازدواج کردم راضیم الان فقط ازدواج مهم نیست مهم این با کی هم مسیر میشی تو با یکی همه چی رو شریک میشی اون آدم دوستت رفیقت همدمت خانوادته شریک غم و خوشحالی تو