اینو پارسال تاپیک زدم .از عکس سینی انگشتر تو گوشیش و پیام واریزیش به طلافروش آشنا فهمیدم.قبلش گفتم برای مادرت چی خریدی گفت از شال تو برا مادرمم گرفتم و گرفته بود که بگه طلارو داداشش گرفته شال رو شوهرم.برا من یه شال داغون و یه ادکلن اشغالی گرفته بود و یک ماه قبلشم میگفت پول ندارم برا پول پیش خونه کلی طلامو فروخته بود.
امسال ازش دور بودم چندبار تو روز کارش گیرم بود زنگ زد یبار یه تبریک خشک و خالی هم نگفت بعد زنگ زدم گفتم کادو چی گرفتی برای مادرت گفت چی بگیرم بابام مرده گفتم اینجوری که نمیشه یه چیزی بگیر گفت شاید رفتم گل گرفتم گفتم دروغ نگو گفت تو چیکار داری مگه من به تو میگم چی گرفتی گفت اصلا رفتم ده بیست گرم سرویس طلا گرفتم تو چیکار داری گفتم بگیر برا منم بگیر گفت خجالت نمیکشی تو بابام مرده دنبال کادویی!! بابام پنجاه روزه مرده این پنجاه روز پدرمنو درآورد بخدا همش خونه مادرش بودم هی حمالی میکردم غذامیبردم میپختم مهمون داری و...دلم میسوخت میگفتم عذادارن حوصله ندارن.
دلم شکست امروز بابام اول صبح زنگ زد به مادرم تبریک گفت شب کیک و گل و کادو گرفت براش .آنقدر آدم نمک به حروم ندیدم واقعا بهش پیام دادم بیشعور یه تبریک که دیگه برات هزینه نداشت😭