2777
2789

واقعیتش من ادم مهربونیم. حالا شغلم شده معلمی سال اولمه. 

معلم ها دیگه سر بچه ها داد میزنند تقلی بگیرن  نمره صفر میدن. من مخفیانه میگیرم هیچی هم نمیگم که کسی بفهمه ولی اخرش میگم که اخرین بارت باسه 

. تو تقلب زیاد سخت نمیگیرم. میگیرم ها ولی سخت گیری نه انچنانی 

حس میکنم دلسوزی الکی میکنم 

بدم اومده حس کامل بودن نمیکنم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

من هدفم این بود که مه بونی خدا رو به بچه ها بگم ولی الان حسم بده به رفتار ها 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

معلم خوبی هستی

خدا ازت راضی باشه🤍

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مطمین باش انرژی مثبت رفتارت به زندگیت برمیگرده 

چی بودن معلم هایی که با سختگیریاشون بچهارو از درس و مدرسه بیزار میکردن 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

معلم باید جذبه داشته باشه مهربونیت بیش از حد بچه ها رو پررو و تنبل می‌کنه 

منه دهه هفتادی میگم که معلم ریاضی و زبان سختگیر بود ولی واقعاً خوب درس میداد و در نهایت هممون با نمره بالا قبول شدیم 

ولی معلم ادبیات حوصلمون رو سر میبرد و همش روش تکراری به کار میبرد و بچه ها درس نمخوندن و درنهایت با نمره پایین قبول شدیم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

مطمین باش انرژی مثبت رفتارت به زندگیت برمیگرده چی بودن معلم هایی که با سختگیریاشون بچهارو از درس و م ...

اخه پشتم حرف در نیارن معلمای دیگه. 

منم میگم باید سختی یک حد. میدونی دانش امورم غرور داده به ویژه سن راهنمایی. 

من هدفم این بود که مه بونی خدا رو به بچه ها بگم ولی الان حسم بده به رفتار ها

یکم باهاشون دوست باش جوری درس بده وقت اضافه بیاری بشینی باهاشون درددل کنی جوری که بچه ها بی صبرانه منتظر کلاس تو باشن

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

اگه بگن تا الان که زندگی کردی به چی رسیدی ؟ میگم اینکه مهربونتر باشم با اینکه همیشه بهم  میگن خیلی مهربونی، حتی تو سایت بارها شده ازم تشکر کردن و یا این کلمه رو به کار بردن برام ، ساده لوح نیستم  ولی تصمیم دارم  مهربونتر بشم

معلم باید جذبه داشته باشه مهربونیت بیش از حد بچه ها رو پررو و تنبل می‌کنه منه دهه هفتادی میگم که معل ...

سخت گیری تو درس که نه. من سخت میگیرم خیلی برام پرسش مهمه. 

ببیند و درکم کنارش میکنم بچه ای گفت نخوندم دلیلش هم گفت میگم مشکلی نیست 

ولی احساس میکنم امتحان اول رو سخت نگرفتم 

مراقب بودم 

اخه پشتم حرف در نیارن معلمای دیگه. منم میگم باید سختی یک حد. میدونی دانش امورم غرور داده به ویژه سن ...

به دیگران توجه نکن توخوب باش بزار اونا ازت یادبگیرن ن اینکه شمام همرنگ اونا بشی.

معلم پسر منم تو ی مواردی چشم پوشی میکنه انقد دعاش میکنم که انقد با درک هست و فضایی رفتار نمیکنه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
یکم باهاشون دوست باش جوری درس بده وقت اضافه بیاری بشینی باهاشون درددل کنی جوری که بچه ها بی صبرانه م ...

همین کار رو کردم که بدم اومده .

. خاطرات دانشگاه و کراش هایی که خودشون میگن امروز پرسیدن خانم کراش داشتین.😅😅

امار همشون رو دارم. 

اگه بگن تا الان که زندگی کردی به چی رسیدی ؟ میگم اینکه مهربونتر باشم با اینکه همیشه بهم میگن خیلی م ...

دقیقا منم همیشه مراقبم بقیه رو ناامید نکنم .وتاجایی که میتونم مهربون باشم

معلم باید جذبه داشته باشه مهربونیت بیش از حد بچه ها رو پررو و تنبل می‌کنه منه دهه هفتادی میگم که معل ...

روی تعداد کمی و در محدوده زمان کمی فشار جواب میده ولی تشویق برای اکثریت جوابگوئه و در طول زمان هم اثرش پابرجاست