2777
2789
عنوان

اینستاگرام و دردسراش

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پست و استوری نمیزارم ولی بازم حس خوب ندارم هرزگاهی ام ی متن بزارم خانواده همسرم نمیبینن درحالی که ...

وایی فقط اونایی که از عمد یه استوریت و می بینن استوری بعدیت و نه که بهت بفهمونن استوریت مهم نیست واسشون.چه ذاتیع واقعا اینا دارن 

از استوریم عکس صفحه گرفته بود، تو گوشیش داشت، بعد از مامانم میپرسید اینجا فلانی مژه کاشته یا مصنوعیه ...

یه بار یه استوری گذاشته بودم یه متن بود بعد یه بنده خدایی تو روم می خندید با خوشحالی که فلان مشکل برات پیش اومده استوری گذاشتی؟در حالی که من فقط از اون متن خوشم اومده بود بی هیچ دلیلی 

یه بار یه استوری گذاشته بودم یه متن بود بعد یه بنده خدایی تو روم می خندید با خوشحالی که فلان مشکل بر ...

پوف😑

اون یکی زن‌عموم با خنده به مامانم میگفت اون خونه‌تونو که فروختین ینی ورشکست شدین دیگه، ورشکستگی همینه

چرا اتفاقا من می تونم قول بدم بهتون که خیلی مهمه واسشون نه فقط من کلا هر کسی.این و از کامنت های پر ا ...

به اون اتفاقات کلی واکنش نشون میدن چون خیلی از زندگی خودشون و اطرافیان و شرایطشون دوره و حواسشون رو پرت میکنه. مثلا یه بلاگر توی بلاروس براشون مهمتر به نظر میرسه تا همسایشون اما در واقع اینطور نیست. حقیقت اینه که درد همسایه ناخوادآگاه ناراحتشون میکنه اما درد اون بلاگر نه. و همین مایه تسلی خاطره. نمیدونم چطور توضیح بدم... به قول یه دوستی انگار برف و بوران شدید باشه و حس کنی جای تو گرمه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.