2777
2789
عنوان

اگرمتوجه بشین ادمای دورتون اونطور ک فکرمیکردین نبودن چکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 45 پست
ببین من ۸ روزه فهمیدم کسی ک صمیمی ترین دوستم بود بین منو یکی دیگ از دوستام قرار گرفت و باعث قهرمون ش ...

متاسفانه عزیزم درحد نزدیک ب خودم دیدمش راجع ب زندگیم درد ودل کردم باهاشون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاریم خخخخولشون کن پددددسگارواصلا اهمیت نده از این ببعدم این اشتباهاتو. نکن

اره ولی خب دلم دیگ باهاشون صاف نمیشه دوستم چون خودش داره جدامیشه انتظارداشت منم طلاق بگیرم بعداینکه فهمید جدانمیشم رابطشو خیلی کمرنگ کرد باهام 

متاسفانه یمدت زندگیمون تاپای طلاق رفت چ ادما هایی ک فکرمیکردم دلسوزن ومتوجه شدم خوشحال شدن وچ حرفا ک ...

خب پس آدمای اطرافتو شناختی .به نظرم خوشحال باش که روی واقعیشونو نشونت دادن و از این به بعد میدونی دیگه باهاشون چجوری رفتار کنی 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خب پس آدمای اطرافتو شناختی .به نظرم خوشحال باش که روی واقعیشونو نشونت دادن و از این به بعد میدونی دی ...

مسئله اینجاست این مدت مسائلی ک باخانواده شوهرم داشتم ب عنوان درد ودل براشون گفتم واینا فامیلن

فکرکن دوستدارن ب زمین بخوری

خوب همچین آدمهایی که منتظر زمین خوردن ديگران هستن خیلی آدم های سطح پایینی هستن پر از عقده و پر از مشکل و به جای اینکه تلاشی برای زندگی خودشون کنند انرژی خودشون رو صرف حسادت میکنن .

حقیقت من دلم برای همچین آدمهای احمق و نادانی میسوزه چون زندگی نمیکنن همشدر عذاب هستن 

متاسفانه عزیزم درحد نزدیک ب خودم دیدمش راجع ب زندگیم درد ودل کردم باهاشون

شما اشتباه نکردی اشتباه از اونا بوده فراموش کن ادامش نده بخدا باید خوشحال باشی ک شناختیشون 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)